home Meny close
menu Meny

Apple iPhone 7 32GB smarttelefon - Matt svart

iPhone 7 har et tvers gjennom nytt kamerasystem på 12 megapiksel. Skjermen er på 4,7" og er den skarpeste, mest fargerike iPhone-skjermen noensinne. Med sin Apple A10 prosessor får du ytelse som er virkelig imponerer. I tillegg er den vann- og sprutbestandig og holder sertifiseringen IP67.
  • 4.7 tommers Retina skjerm
  • 12 Megapiksel kamera
  • 4K Videoopptak
Velg mobilabonnement fra ice:
 
500 MB
99,- mnd
1 GB
129,- mnd
2 GB
199,- mnd
3 GB
249,- mnd
6 GB
299,- mnd
8 GB
349,- mnd
10 GB
399,- mnd
12 GB
449,- mnd
18 GB
529,- mnd
25 GB
589,- mnd
Uten abonnement
6 090,-
kr 6 090,-
Spar Avtaletid: 12 mnd. Totalpris telefon + abonnement i 12 mnd:

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 125050
Abonnement
MOBIL5GB
  • Tale, SMS og MMS inkludert
  • 5GB inkludert
  • Data Rollover
  • EU
  • Ingen ekstra kostnad ved overforbruk
Avtaletid:
12 mnd
Månedspris:
 

Inkludert bruk i EU og EØS

Med EU+ fra ice.net kan du bruke telefonen din akkurat som hjemme, både i EU og EØS! Du kan med andre ord ringe, sende SMS og MMS og bruke mobildata på reise i EU og EØS, uten at det koster noe ekstra. Bruker du opp dataen kan du kjøpe ny kvote til samme pris som hjemme, og har du data til overs ved månedsskiftet ruller du ubrukt data med til neste måned.

Data Rollover

Med Data Rollover kan du «rulle» med deg ubrukt data videre fra en måned til en annen. Enten du har data igjen fra din ordinære datamengde, eller har kjøpt ekstra datapakke. Det er ingen utløpsdato på dataen du sparer opp, men det vil være en grense for hvor mye data du kan spare. Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på mobilabonnementet ditt. For eksempel: Har du et 6 GB mobilabonnement vil du maks kunne rulle over 6 GB ekstra.

Teoretisk hastighet på opptil 256 Mbit/s, med forventet teoretisk snitthastighet på opptil 100 Mbit/s. Hastighet reduseres til 64 kbit/s ved overforbruk. Datapakker på 1 GB og 3 GB tilbys ved overforbruk. Hastighet varierer etter dekningsforhold, signalstyrke og avstand til sender, tid på døgnet og hvor mange som er koblet til samme basestasjon. Egne priser for utland og spesialnumre. Alle priser vises inkl. Mva.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Apple iPhone 7 32GB smarttelefon - Matt svart

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

4.7-tommers Retina HD-skjerm med oppløsning på 1334 x 750 punkter og stort fargerom.
3D Touch
Nytt 12 Megapiksel kamera, optisk bildestabilisering, Quad-LED True Tone Flash og Live Photos Sprut-, vann- og støvbestandig
A10 Fusion prosessor med integrert M10 koprosessor for bevegelse
4K-videoopptak med 30 bps og sakte film med 120 bps i 1080p
7 Megapiksel frontkamera for FaceTime
HD-kamera med Retina Flash
Fingeravtrykkssensor innebygd i den nye Hjem-knappen
4G LTE Advanced2 opptil 450 Mbps og 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi med MIMO
Apple iOS 10 operativsystem

Beskrivelse

Detaljer

iPhone 7 har et tvers gjennom nytt kamerasystem på 12 megapiksel. Skjermen er på 4,7" og er den skarpeste, mest fargerike iPhone-skjermen noensinne. Med sin Apple A10 prosessor får du ytelse som er virkelig imponerer. I tillegg er den vann- og sprutbestandig og holder sertifiseringen IP67.


4,7" Retina HD-skjerm med 3D-touch


Retina HD-skjermen gir deg en fantastisk farge-gjengivelse og høyere kontrast, som i tillegg imponerer med sin brede innsynsvinkel. Skjermen på iPhone 7 bruker samme fargerom som den digitale filmindustrien. Med 3D Touch merker telefonen hvor hardt du trykker på skjermen. Dette gir deg en unik måte å bruke telefonen på.


Et elegant design


iPhone 7 har et elegant design hvor chassiset er skåret ut fra et helt stykke aluminium. Under produksjonen behandles chassiset i en rekke omfattende prosesser for at kvaliteten og sluttresultatet skal gi det ypperste av kvalitet og et fantastisk utseende. Se video for mer informasjon.


12 megapiksel kamera med en helt unik kamera-chip


Apple har forbedret kameraet i iPhone 7, noe som gir deg bilder i verdensklasse. Kameraet har 12 megapiksel og optisk bildestabilisering. Med sin blenderåpning på ƒ / 1.8 og en linse med seks elementer får du et imponerende resultatet selv i omgivelser med lite lys. Kameraet er fullt av nye og avanserte kamerafunksjoner som gjør bildene levende enn noen sinne.


Frontkameraet i iPhone 7 er også forbedret med en oppløsning på 7 megapiksel som også har bedre gjengivelse av farger.


Rå kraft med Apple A10 Fusion-chip


Den nye prosessoren i iPhone 7 kalles A10 og gir stor forbedring mot tidligere modeller. Denne nye prosessoren gjør telefonen 2x raskere enn iPhone 6. A10-prosessoren er bygget med en helt ny arkitektur som automatisk gir deg mer prosessorkraft når du trenger det. Prosessoren bruker også mindre strøm enn tidligere utgaver, noe som gir deg en iPhone med lengre batteritid og bedre ytelse.


Stereohøyttalere med suveren lyd


iPhone 7 er den første iPhonen som har blitt utstyrt med stereohøyttalere. Høyttalerne gir dobbelt så kraftig lyd som iPhone 6s, og har et større frekvensområde. Uansett om du vil høre på musikk, se videoer eller ringe med høyttalertelefon, så nå er det bare å skru opp lyden med iPhone 7.

Tester

Videos