home Meny close
menu Meny
-20%

Asus VivoStick TS10 - Mini PC

ASUS VivoStick er en Windows-datamaskin i lommeformat som gir deg databehandlingsytelse som er på linje med stasjonære datamaskiner – når enn du måtte trenge det. Den drives av en Intel Atom®-prosessor slik at en hvilken som helst HDMI-TV, skjerm eller projektor kan forvandles til en fullverdig datamaskin for både arbeid eller lek. VivoStick åpner opp en hel verden av muligheter innen databehandling for hjemmet, kontoret eller andre steder du måtte trenge det.
  • Mini PC
  • Plugges rett i TVen
  • Windows 10
kr

Før 1 490,-

Special Price 1 195,-


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 124740
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Asus VivoStick TS10 - Mini PC

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

ASUS VivoStick er en Windows-datamaskin i lommeformat som gir deg databehandlingsytelse som er på linje med stasjonære datamaskiner – når enn du måtte trenge det. Den drives av en Intel Atom®-prosessor slik at en hvilken som helst HDMI-TV, skjerm eller projektor kan forvandles til en fullverdig datamaskin for både arbeid eller lek. VivoStick åpner opp en hel verden av muligheter innen databehandling for hjemmet, kontoret eller andre steder du måtte trenge det. VivoStick er utrolig kompakt, men det er hva som er på innsiden som teller.


VivoStick er utviklet for å skape bølger, både når det gjelder ytelse og estetikk. 


Enten du er på ferie eller forretningsreise, gir VivoStick deg alle de funksjonene du trenger for databehandling – og du slipper å slepe rundt på en bærbar datamaskin. Du kan ganske enkelt koble den til en TV på hotellrommet for å se på YouTube-videoer eller holde deg oppdatert med favorittprogrammene dine på Netflix eller Amazon Prime. Og når det er på tide å få arbeidet gjort, vil også kontorskjermen eller -projektoren fungere ypperlig. 


Den elegante VivoStick har myke linjer og en diskré, skimrende finish. Og med en tykkelse på bare 16 mm, er den en plassbesparende PC som frigjør dyrebar plass på skrivebordet. 


Du får ytelse som er på linje med stasjonære datamaskiner og vakre skjermbilder i Full HD takket være VivoSticks Intel Atom-prosessor. Du trenger ikke konfigurere noe som helst – VivoStick starter kjapt opp og er klar til å brukes rett ut av boksen. Den kommer ikke til kort når det gjelder spesifikasjoner heller – den meget kompakte designen kan skilte med 2 GB minne, 32 GB integrert lagringsplass, dual-band 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, USB 3.0- og USB 2.0-porter, en lydport og en HDMI-port. På toppen av det, får du 100 GB gratis ASUS WebStorage-plass, så uansett hvor du er i verden, kan du bruke VivoStick til å få tilgang til filer som er lagret i nettskyen.

Videos