home Meny close
menu Meny

Electrocompaniet ECG-1 platespiller - Sort

Electrocompaniet ECG-1 er deres første platespiller, som er utviklet og produsert på Tau I Rogaland. De har brukt sin kompetanse sammen med konsulenthjelp av erfarne bransjefolk og produsenter. Alt i alt en spiller i verdensklasse i klassisk design
kr 28 900,-

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Bestillingsvare

Varekode: 117571
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Electrocompaniet ECG-1 platespiller - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Electrocompaniet ECG-1 er deres første platespiller, som er utviklet og produsert på Tau I Rogaland. De har brukt sin kompetanse sammen med konsulenthjelp av erfarne bransjefolk og produsenter.


Alt i alt en spiller i verdensklasse i klassisk design ECG-1 er en bygget som en sandwich-konstruksjon i 3 lag: akryl-aluminium-akryl. Dette gir fordeler med meget god intern demping i akrylen og styrken til aluminium. Sandwichen gir i tillegg enda bedre intern demping, slik at chassiset har minimalt med egen-resonans. Tallerkenen er laget av akryl som har tilsvarende egenskaper som vinylen som platene er laget av. Platen skal legges rett på tallerkenen for å få maksimal kobling mellom de to materialene, som igjen nesten gjør at LP’en blir en del av tallerkenen. Akryltallerkenen har glimrende egendemping så det ikke «ringer» som andre materialer.


Spilleren har en 24 volt AC asynkron motor som er perfekt kontrollert av en 2-fase analog sinusbølge motorstyring. En AC-motor er ekstremt presis og vil nøyaktig følge frekvensen til motorstyringen uten den kompliserte syringen som må til for å få en DC-motor og styring til å yte det samme


ECG-1 blir levert med en velkjent og respektert Jelco SA-750EB tonearm. Armen vil matche perfekt til pick-uper som veier mellom 4 og 12 gram.


Leveres uten pick-up.