home Meny close
menu Meny

Fitbit Ionic multisportsklokke - Grå

Den nye Fitbit Ionic er en smartklokke designet for trening, pakket inn i et stilfullt design som passer til alle anledninger. Fitbit Ionic er fullspekket med funksjoner og måler alle dine aktiviteter. Den er din egen personlige trener og treningspartner med blant annet pulsmåler, GPS, NFC, musikkspiller og et batteri som holder i flere dager. Klokken leveres med rem i to forskjellige størrelser, small og large.
  • Innebygd GPS
  • Pulsmåler på håndleddet
  • Vanntett og god batterilevetid
kr 2 995,-

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 127052
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Fitbit Ionic multisportsklokke - Grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Nå kommer Fitbit Ionic – vår første smarte treningsklokke med innebyggd GPS og GLONASS, vanntett ned til 50M og kontinuerlig pulsmåling. Den veileder og coachar deg til å nå dine mål med personlig feedback og guided trening. Hold motivasjonen oppe gjennom å lagre og spille opp til 300+ låter og bli inspirert av et globalt treningscommunity. Dessuten får du tilgang til populære apper, betaling direkte fra håndleddet med Fitbit Pay og en batterilevetid på mer enn 4 dager.*


Sett opp dine treningsmål


Start din dynamiske, personlige coaching direkte på håndleddet, komplett med veiledning i displayet for hvert steg og med rutiner som anpasser seg utifra din feedback.


Kartlegg hele strekningen


Med innebyggd GPS med GLONASS kan du se hastighet, distanse og annen viktig statistik i displayet, samtidig som du registrerer høyde, tid og kart over dine rute.


Lagre din trening automatisk


Anvend løpe-, sykkel- og andre multisport modus for å lagre treningsøkter med statistikk i realtid – eller stole på Fitbits SmartTrack som automatiskt registrerer treningen. Benytt Fitbit Ionic i poolen eller i regn og bruk den for å spore svømmetrening med statistikk som antall lengder, varighet og forbrente kalorier.


Mål din fremgang


Bruk PurePulse kontinuerlig pulsmåler slik at du får bedre kontroll på kaloriforbrenningen, kan optimere intensiteten under treningen og måle helse og trening over tid.


Lagre og spill musikk


Med Fitbit Ionic kan du lagre og spille 300+ låter direkte fra håndleddet, slik at du får den inspirasjonen du behøver på bare et øyeblikk og uten å behøve å ha mobilen med deg.


Bli aktiv med All-Day Tracking


Bli aktiv med All-Day Tracking. Hold kontroll på antall steg, distanse, kaloriforbrenning og antall aktive minutter per dag. Angi treningsmål per uke, registrere dem automatiskt og bruk forenklede hjertefrekvenssoner for å se hvor hardt du trener. Se sammendrag av din statistikk i Fitbit-appen og se hvordan treningen kan påvirke din hvilepuls.


Trene mer med guided coaching


Trene når som helst, hvor som helst med Fitbit Coach i din telefon, tablet eller pc. Fitbit Coach gir deg personlig trening når som helst og hvor som helst. Få steg-for-steg-øvelser som er skreddersydde barefor deg og i takt med at du har fremgang i treningen, kommer dine øvelser til å justeres og utvikles, slik at du alltid ligger på rett nivå.


Sov bedre med personlig innsikt


Lagre automatiskt hvor lenge og hvor bra du sover, sett opp søvnmål og påminnelser for leggetid slik at du skaper gode vaner og våkner rolig opp til en stille alarm. Pulsmåleren registrerer din tid i lett, dyp og REM-søvn slik at du lettere kan forstå søvnkvaliteten og få tips som gjør natten bedre.


Bli inspirert av venner og konkurranse


Hold motivasjonen oppe gjennom å konkurrere med familie og venner i Fitbits utfordringer. Bli med på virtuelle opplevelser med Fitbit Adventures og nå dine fitnessmål. Feire dine prestasjoner med Fitbit-merker og dele din viktigste statistikk om du vil.


Bytt stil med utskiftbar rem


Klokken leveres med rem i to forskjellige størrelser, small og large. Velg mellom tre forskjellige farger på klokken. Klokkerem i en rekke farger og matrialer kan kjøpes som tilbehør. 


*Batteritid opp til 4+ dagar. Batteritid og lading kan variere avhengig av bruk og andre faktorer, hvor faktiske resultater kan være forskjellige.

Tester

Videos