home Meny close
menu Meny

Fitbit Versa multisportsklokke - Sort

Lev ditt beste liv, med Fitbit Versa - en følgesvenn gjennom hele dagen, som holder 4+ dager, og bruker personlig informasjon, musikk, og mer, for å hjelpe deg til å nå dine mål.
 • 4+ dagers batteritid
 • Touchskjerm
 • Pulsmåler
kr 1 990,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 128283
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Fitbit Versa multisportsklokke - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • Batteri som holder i flere dager, 4+ dager (Varierer med bruk og andre faktorer)
 • Innebygget minne - Lagre og spill 300+ sanger, du trenger ikke telefon
 • Bruk 15+ treningsmoduser, som Løp eller Svøm for å lagre treningsøkter
 • Få tilgang til dine favorittapper for sport, vær og mer 
 • Se meldinger om oppringinger og kalenderoppføringer, eller tekst og send raske svar
 • Start personlig tilpassede treninger på skjermen, med Fitbit Coach
 • Koble til smarttelefon-GPS for å få hastighet og distanse i sanntid på skjermen
 • Spor pulsen hele dagen, gjennom trening og over tid
 • Få helseinformasjon og personlig veiledning på Fitbit Now
 • Bruk tilbehør-armbånd i lær, metall, netting, metallenker og mer (selges separat)
Beskrivelse

Detaljer

STØRRELSE
Fitbit Verse kommer med to ulike remlengder, både small og large størrelse følger med i pakken.
Small passer til håndledd som har en omkrets på 14-18 cm, mens Large passer til håndledd med en omkrets på 18-22 cm.


TRENINGER PÅ SKJERMEN 
Tilpass treningen enkelt til dagen din, med personlige treningsøvelser på skjermen som vises på håndleddet og som hjelper deg gjennom hver bevegelse og tilpsser seg etter dine tilbakemeldinger.


TILKNYTTET GPS
Lær mer om dine løp og turer ved å slå på Tilknyttet GPS på Fitbit Versa, og se hastighet og distanse på skjermen, og få et kart over din rute i Fitbit-appen.


MUSIKKOPPLEVELSE
Fitbit Versa lar deg ta med din favorittmusikk hvor som helst, ved å lagre 300+ sanger eller melodier fra Deezer. Abonnement er påkrevet.


BLUETOOTH HØRETELEFONER
Koble Fitbit Versa til trådløse Bluetooth-høretelefoner, som Fitbit Flyer, for å ta din musikk og treningsopplevelse til neste nivå - helt uten ledninger.


APPER
Med Fitbit Versa, din favorittapp for trening, finans, sosiale medier, sport og mer, er bare et trykk unna - inkludert nye apper fra utviklere og eksperimentelle apper fra Fitbit Labs.


BESKJEDER
Hold deg tilkoblet med telefon- og kalendervarsler, tekstbeskjeder og raske svar, og oppdateringer fra dine favoritt-apper, som Gmail og Facebook. Fungerer med utvalgte enheter, når telefonen din er i nærheten.


4+ DAGERS BATTERITID
En dag varer i 24 timer. Det burde smartklokka di også gjøre. Med multidagers batteritid på 4 + dager, sporer Fitbit Versa deg morgen og natt, og alt i mellom. (Varierer med bruk og andre faktorer)


PUREPULSE SAMMENHENGENDE PULSMÅLING
Bruk PurePulse sammenhengende pulsmåling for å spore kaloriforbrenning bedre, optimalisere ytelsen på treninger, sjekke hvilepuls-status og oppdag ditt cardio-treningsnivå.


TRENINGSPROGRAMMER + SMARTTRACK
Velg mellom 15+ treningsprogrammer som gir deg sanntid-statistikker under trening, eller stol på at SmartTrack automatisk gjenkjenner og sporer treningen for deg.


SPORING AV AKTIVITET HELE DAGEN
Fitbit Versa sporer aktivitet hele dagen, som skritt, distanse, trapper, aktive minutter og kaloriforbrenning, for å vis hvordan hver del av dagen din har betydning for målene dine.


KVINNELIG HELSE
Lær mer om kroppen din ved å bruke Versa og Fitbit-appen for å registrere mensperioden din, notere symptomer og sammenligne din syklus med annen helsestatistikk som søvn, aktivitet og vekt.


PERSONLIG TILPASSEDE PÅMINNELSER
Få påminnelsen du trenger for å holde deg fokusert på målet, med personlige påminnelser som minner deg på å holde deg aktiv, drikke vann, følge søvnplanen din, og mer.


SØVNSPORING - HELHETLIG
Få en bedre forståelse av søvnkvaliteten din, få nyttig informasjon om hver natt, og lag en søvnplan med påminnelse om leggetid, for å jobbe for å oppnå en konsistent rutine.


SØVNSTADIER
Fitbit Versa sporer automatisk stadier med lett, dyp og REM-søvn, og gir deg informasjon om natten din for å hjelpe deg til å forstå søvnkvaliteten din bedre.


VANNAVVISENDE + SVØMMESPORING
Fra ti minutter i dusjen til 20 runder i bassenget, Fitbit Versa er vannavvisende til 50 meter. Så du kan bruke den til å spore svømmerunder, være på stranda, og mer.


KARDIO-TRENINGSNIVÅ
Få bedre forståelse for ditt treningsnivå og lær hvordan du kan forbedre deg over tid, med personlig tilpasset Kardio Treningsresultat.


VEILEDEDE PUSTEØVELSER
Fitbit Versa hjelper deg til å finne øyeblikk med ro gjennom dagen, med dine personlig tilpassede veiledede pusteøvelser som baserer seg på din pulsrytme.


URSKIVER
Berøringsskjermen med høy resolusjon har et utvalg av urskiver å velge mellom, så den kan tilpasses enhver anledning.


TRÅDLØS SYNKRONISERING
Fitbit Versa synkroniserer automatisk med datamaskiner og 200 + Android, iPhone og Windows-enheter, for å vise statistikker, trender og utvikling på din Fitbit-oversikt.
ARMBÅND OG TILBEHØR
Bruk Fitbit Versa på din egen måte, ved å bytte ut det klassiske armbåndet med tilbehør-armbånd som metallnetting, metallenker, førsteklasses Horween-lær og mer. Selges separat.


LETT DESIGN
Versa er designet med en superlett, geometrisk urkasse. Versa er en slank og avslappet klokke som er komfortabel nok til å brukes dag og natt.

Videos