home Meny close
menu Meny
Forhåndskjøp Galaxy S9 og S9+
Forhåndskjøp Galaxy S9 og S9+

Bli den første til å oppleve Galaxy S9 og S9+

Forhåndskjøp nye Samsung Galaxy S9 eller S9+ og vær blandt de aller første til å få telefonen! Forhåndskjøpte telefoner leveres ut før den offisielle salgsstarten av telefonen.

Mobilkameraet har blitt avgjørende for nye muligheter til å kommunisere. Derfor har vi skapt kameraet i Galaxy S9 helt på nytt. For å gi deg et kamera med flere muligheter utfordret vi oss selv og tenkte helt nytt. Her er resultatet. Et kamera som gir deg større muligheter til å ta gode bilder under alle lysforhold. Fra helt svakt lys til flommende solskinn. Du kan alltid fange øyeblikket med høy skarphet.

De innebygde stereohøyttalerne er utviklet i samarbeid med AKG og gjør at du kan lytte til musikk med bra lyd sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Vil du lytte selv, følger det også med et headset som er kalibrert av AKG. Dessuten er det gjort enklere å oppleve innhold på andre enheter, se bilder på TV-en eller jobbe fra mobilen på en større skjerm uten å ta omveien om PC-en.

Samsung Galaxy S9 er også jobbmobilen for deg som stiller høye krav til funksjon og sikkerhet. Her har du en mobil med en kapasitet som gjør det mulig å jobbe direkte mot en skjerm og med et eksternt tastatur. Med den nye DeX-stasjonen kan du la PC-en bli liggende igjen hjemme.