home Meny close
menu Meny

Garmin Fenix 5S multisportsklokke - Turkis

Fēnix 5S er en premium multisportsklokke med full skjermstørrelse i en lettere, slankere og mer kompakt design. Du kan slå tidene fra i går med avanserte funksjoner som utgjør en reell forskjell for treningsresultatene dine, som pulsmåling på håndleddet, innebygde aktivitetsprofiler, grunnleggende navigasjonsfunksjoner og ytelsesmålinger som gjør det lettere å kontrollere og måle effektiviteten og fremgangen i treningen. Dette er en smart sportsklokke du kan føle deg komfortabel med hvor som helst – på kontoret eller fjellet – for å holde tritt med den aktive livsstilen din.
kr 6 395,-

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 125452
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Garmin Fenix 5S multisportsklokke - Turkis

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Like stor ytelse men mindre på håndleddet


Siden én størrelse ikke passer for alle, er fēnix 5S (42 mm) perfekt for den som ønsker en mindre klokke og/eller har et smalere håndledd. Samtidig har den alle de avanserte sportsfunksjonene som fēnix er kjent for. fēnix 5S har en slank, atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål. fēnix 5S er vanntett ned til 100 meter.  • Kompakt premium (42 mm) GPS-multisportklokke med Elevate pulsmåling på håndleddet1

  • Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål

  • Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for mange idretter og aktiviteter

  • Få nøkkelstatistikk lett tilgjengelig med en prestasjonswidget som viser effekt og fremgang i treningen

  • Tilkoblede funksjoner inkluderer smartvarsler, automatisk opplasting til Garmin Connect samt tilpasning via gratis urskiver og apper fra Connect IQ-butikken

  • GPS/GLONASS, barometrisk høydemåler, 3-akset gyroskopkompass


Pulsmåling på håndleddet


For å gi maksimal frihet leveres alle fēnix 5-modellene med Elevate-teknologi for pulsmåling på håndleddet, slik at du kan følge med på pulsen uten bruk av pulsbelte. Med den nye integrerte Elevate-sensoren på håndleddet, har du til enhver tid, kontroll på treningsintensiteten. Du kan spore daglige aktiviteter med 24/7-pulsovervåking for mer nøyaktig informasjon.


Utskiftbare klokkeremmer


Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall eller silikon gjør det enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå.


Tren riktig og bedre


Nå kan du komme lenger med løpedataene dine. Treningsfunksjoner fra Garmin som måler et bredt utvalg av psykologiske data og avansert løpsdynamikk kan bidra til å bedre formen din og resultatene dine. Disse måledataene inkluderer ytelseskondisjon som sammenligner den faktiske kondisjonen din med gjennomsnittlig formnivå, skrittfrekvens og skrittlengde. Gjør hver løpetur til en personlig utfordring, konkurrer mot andre med Strava-segmenter i sanntid, få varsler om start og slutt for segmenter, se rangering på ledertavlen, og se hvordan innsatsen din er sammenlignet med tidligere resultater.


Når den er parkoblet med et kompatibelt pulsbelte for pulsmåling, for eksempel HRM-Run™, har du tilgang til flere fēnix 5S-måledata. Måledataene inkluderer stressverdi for måling av det reelle belastningsnivået ditt basert på pulsvariasjoner, vertikal bevegelse og frekvens eller tid med bakkekontakt og balanse, slik at du kan gjøre løpingen din mer effektiv.


Klokken for alle idrettsgrener


I tillegg til løpsfunksjonene har fēnix 5-klokkene også spesielle funksjonssett tilpasset sykling, svømmetrening, ski, golf, stående padling og roing med mer. For sykling har fēnix 5S støtte for hastighet, avstand og all sykkeldynamikk når den er parkoblet med en kraftmåler. For svømmere kan enheten spore avstand, antall tak med mer. I ski/brett-modusen er hastighet, avstand, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller lett tilgjengelig. Funksjonssettet for SUP/roing inkluderer antall tak, tempo og avstand per tak. Golfmodus gir deg avstand til forkant, senter og bakkant på green for alle baner du har lastet ned fra Garmin Connect – i tillegg til forbedringer som statistikkføring (fairway-treff osv.), Se på green, AutoShot-registrering og automatiske målinger.


Naviger på turen


Hver fēnix 5S viser deg veien ved å kombinere GPS/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente Garmin-navigeringsfunksjoner som TracBack™. For å gi mest mulig nøyaktig informasjon autokalibrerer enheten sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke.


Trådløs tilkobling


Alle modellene i fēnix 5-serien har støtte for smartvarsler når de parkobles med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken. En annen ny funksjon for fēnix 5S er GroupTrack, som gjør at du kan parkoble enheten via Garmin Connect™, slik at du kan holde oversikt over sykkelkameratene dine og vice versa når dere skiller lag. Andre tilkoblede funksjoner inkluderer automatisk opplasting til Garmin Connect™ Mobile-apper. Alle fēnix 5 Sapphire-modeller har Wi-Fi®-funksjon, slik at du kan koble til trådløse nettverk og automatisk laste opp aktiviteter til deling på Garmin Connect.

Tester

Videos