home Meny close
menu Meny
-44%

Garmin Vivomove Classic aktivitetsmåler - Sort

Stilig analog klokke med aktivitetsmåler og tidløs design. Vívomove gir deg aktivitetsmåling døgnet rundt. Den stilige enheten måler skritt, overvåker søvn og synkroniserer med Garmin Connect mobil-appen for å vise deg avansert, detaljert statistikk.
  • Diskret aktivitetsmåler
  • God kvalitetsfølelse
  • Opptil ett års batteritid
kr

Før 2 295,-

Special Price 1 295,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 123688
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Garmin Vivomove Classic aktivitetsmåler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Analog klokke med aktivitetsmåler  • Batterilevetid på opptil ett år

  • Stilig, tidløs design

  • Rød bevegelseslinje og skritt vises på urskiven

  • Teller skritt og overvåker søvn

  • Synkroniserer automatisk til Garmin Connect for å lagre, planlegge og dele fremgang


Stilig, tidløs design


Vívomove gir deg aktivitetsmåling døgnet rundt. Den stilige enheten måler skritt, overvåker søvn og synkroniserer med Garmin Connect mobil-appen for å vise deg avansert, detaljert statistikk.


Viser tiden og når det er på tide å røre på seg


I tillegg til at vívomove viser klokkeslettet, teller den skrittene dine i løpet av dagen og viser skrittantallet på urskiven. Den røde bevegelseslinjen bygger seg opp for hvert 15. minutt med inaktivitet, helt til du tilbakestiller den ved å gå i et par minutter. Du kan også få ekstra motivasjon ved å sjekke hvor nær du er å nå skrittmålet ditt.


Insights fra Garmin Connect


Vívomove synkroniserer til Garmin Connect appen hele dagen og er den eneste gratisappen som blir kjent med deg. Deretter gir vívomove deg nyttig innsikt basert på dataene dine, for å hjelpe deg med å gjøre det bedre enn du gjorde i går. Dataene inkluderer hint om å bevege deg hvis du ikke er i rute mot målet ditt, og varsler når du når milepælene dine. Du får også tips fra eksperter som fungerer som virtuelle trenere. For å gi deg et fullstendig bilde over helsen din, laster Garmin Index Smart Scale automatisk opp data om vekt, BMI, fettprosent og annet til Garmin Connect. Så last ned app'en og knyt lissene! Måling av daglig aktivitet er nå raskere, enklere og bedre enn det har vært noensinne.


Tilpass klokken din


Endre utseendet til klokken din med en rekke tilgjengelige utskiftbare remmer for vívomove. Vi har varianter både for en dag på idrettsbanen og for fine selskaper. Vivomove leveres i tre varianter i forskjellige farger. Sport med sportsrem, Classic med lærrem og Premium i rustfritt stål med lærrem.

Videos