home Meny close
menu Meny
-25%

Garmin vívosmart HR+ aktivitetssporer - blå

Smart aktivitetsmåler med pulsmåling på håndleddet og GPS. Håndsleddsomkrets 136–192mm.
  • Aktivitetsarmbånd
  • Pulsmåler og GPS
  • 136–192mm vanlig størrelse
kr

Før 1 990,-

Special Price 1 495,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 123395
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Garmin vívosmart HR+ aktivitetssporer - blå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Smart aktivitetsmåler med pulsmåling på håndleddet og GPS  • GPS måler distanse og tempo mens den kartlegger løpe- eller gåturen din

  • Den slanke remmen er komfortabel å ha på seg hele dagen. Berøringsskjermen som alltid er på og viser statistikken din, selv i sollys

  • Registrerer skritt, distanse, kaloriforbruk, etasjer oppover, aktivitetsintensitet og puls på håndleddet

  • Motta en rekke smartvarsler, blant annet varsler om e-post, anrop, tekstmeldinger og sosiale medier, på håndleddet

  • Automatisk synkronisering til Garmin Connect appen som gjør det mulig å delta i treningsutfordringer, se gjennom data og motta smarte treningstips 


Måler aktivitetsintensitet med pulsmåling på håndleddet


vívosmart HR+ aktivitetsmåler bruker Elevate-pulsmålingsteknologi på håndleddet² til å overvåke pulsen på håndleddet hele døgnet. Dette gir deg frihet til å bedrive alle typer trening uten en ekstra pulsmålerstropp rundt brystet. vívosmart HR+ gir informasjon om kaloriforbruk ved hjelp av pulsmålingen. Uansett om du tar deg en joggetur, spiller en kamp med vennene dine eller tester ut en ny treningstime, måler den treningsintensiteten ved hjelp av intensitetsminutter. Denne funksjonen gjør det mulig å følge med på fremgangen din mot aktivitetsmål som er anbefalt av helseorganisasjoner som Verdens helseorganisasjon (WHO). Du kan i tillegg bruke vívosmart HR+ som en pulsmåler på håndleddet når du parkobler den med andre kompatible Garmin-enheter. 


Kan brukes både innendørs og utendørs


vívosmart HR+ smart aktivitetsmåler kan registrere distanse, tid og hastighet for både innendørs- og utendørsaktiviteter. Med GPS får du enda mer nøyaktige målinger av distanse og hastighet i tillegg til et kart over aktiviteten din når du løper eller går utendørs. I tillegg til spore løpeturer, skritt og kaloriforbruk, måler vívosmart HR+ også etasjer oppover og intensitetsminutter.


Move IQ


Hvis du bruker Move IQ, trenger du ikke å starte eller stoppe aktivitetstidtakeren når du starter en ny aktivitet. vivosmart HR+ legger automatisk merke til forskjellen mellom bevegelser som gåing, løping, sykling, svømming og bruk av ellipsemaskin. Du kan se gjennom de daglige aktivitetene dine på Garmin Connect.


Smartfunksjoner


Hold deg tilkoblet og i aktivitet med vívosmart HR+ smart aktivitetsmåler. Hver gang du mottar et varsel fra den smarttelefonen din, vibrerer vivosmart HR+ forsiktig og viser informasjonen automatisk. Bare trykk og sveip på skjermen for å lese mer. Andre tilkoblede funksjoner gjør at du kan styre musikken din og Garmin VIRB actionkamera (selges separat) eller finne telefonen din.


Slå personlig rekorder hver dag


vívosmart HR+ lærer seg det nåværende aktivitetsnivået ditt og gir deg deretter et oppnåelig daglig skrittmål. Etter hvert som du når milepælene, justerer vívosmart HR målet for neste dag og puffer deg gradvis mot en sunnere livsstil. Den minner deg i løpet av dagen på å være aktiv med en bevegelseslinje og et vibrasjonsvarsel hvis du har vært inaktiv i én time. Ta deg en kort spasertur for å nullstille tidtakeren.

Videos