home Meny close
menu Meny

Hegel H80 stereoforsterker med DAC - Sort

Stereoforsterkeren Hegel H80 har høstet mye av teknologien fra Hegels referanseprodukter. Hegels patenterte SoundEngine-utgangstrinn, referanseforforsterker og deres kritikerroste DAC-er. Alt i et og samme produkt. Rett og slett en MUSIKKMASKIN.
kr 9 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 113233
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel H80 stereoforsterker med DAC - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • Digital inputs: 2 coax, 2 optical and 1 USB
 • Analog inputs: 2 RCA unbalanced (1 configurable) and 1 XLR Balanced input
 • Output Power: 75+75W in 8 ohms
 • Frequency response: 5 Hz - 100.000 Hz
 • Signal-to-noise ratio: More than 100dB
 • Crosstalk: Less than -100dB
 • Distortion: Less than 0.01% @ 50W 8 Ohms 1kHz
 • Intermodulation: Less than 0.01% (19kHz + 20kHz)
 • Damping Factor: More than 1000
 • Dimensions 8cm x 43cm x 34.5cm (HxWxD)
 • Weight: 12kg
Beskrivelse

Detaljer

Stereoforsterkeren Hegel H80 har høstet mye av teknologien fra Hegels referanseprodukter. Hegels patenterte SoundEngine-utgangstrinn, referanseforforsterker og deres kritikerroste DAC-er. Alt i et og samme produkt. Rett og slett en musikkmaskin!


Klokkeren innertier


"At Hegel har lyktes med H80, er en underdrivelse. Den bygger på samme lest som den allerede vellykkede H70, men etterfølgeren er en bedre forsterker på alle punkter. Ikke bare lyder den bedre, den engasjerer deg i større grad enn det meste vi har testet av integrerte i denne prisklassen. Den fleksible integrerte DAC-en gjør den perfekt i et moderne hi-fi-system med bare digitale lydkilder. Hegel H80 har alt som skal til for å selge i bøtter og spann, for det er vanskelig å se hvorfor man skal bli skuffet."
- Lyd & Bilde 09/2013


Hegel H80 kan skilte med følgende innganger, fem digitale med 24-bits teknologi (Optisk, Coax og USB), en ekte balansert analog inngang og to analoge innganger (hvorav en som kan konfigureres til en HomeTheatre inngang), samt en analog utgang.


USB-inngangen lar deg bruke den medfølgende fjernkontrollen til å manøvrere gjennom spillelistene på din Mac eller PC. Funksjoner som Skip / Play / Pause fungerer rett ut av esken uten noe oppsett.


Under skallet på H80 finner vi en DAC som er basert på Hegels eksterne DAC-er. Disse har fått flere fantastiske utmerkelser, og er kjent som noen av de beste på markedet. Mye takket være Hegels proprietære re-klokkingsteknikk og den unike måten de implementerer de digitale komponentene på. Resultatet blir et lydbilde uten tillegg, hvor du hører det du skal høre og gir liv til musikken.


De analoge referansekomponentene gir stereoforsterkeren Hegel H80 noen store fortrinn. Noe av dette designet baserer seg på teknologi man ikke finner noe annet sted i lydindustrien. Resultatet blir et meget lavt støynivå. På denne måten får forsterkeren fram detaljene som vanligvis blir begravet i støy, og du får følelsen av at du er tilstedet under selve innspillingen.


Summen av alt dette er at Hegel H80 gir deg informasjonen du tidligere har gått glipp av, den fjerner støyen og får fram musikken. Med SoundEngine-teknologien får H80 lavere forvrengning og en høyere dempningsfaktor. Dette oppleves som renere lyd og en bedre basskontroll, som gir Hegel H80 et driv og en rytme som man ikke har vært borti i denne prisklassen.


Kombinasjonen av brukervennlighet og kvalitetslyd har gitt Hegel H80 tilnavnet musikkmaskin!

Tester