home Meny close
menu Meny

Koss Porta Pro 2.0 hodetelefon - Dark Master

Klassikeren blant hodetelefoner. Koss Porta Pro er kanskje tidenes mest solgte hodetelefon. Nå er tiden kommet for Porta Pro versjon 2.0 med helt nye og freshe farger. Og selvfølgelig finner man Koss sin legendariske lydkvalitet også i denne nye utgaven.
  • Legendarisk lydkvalitet
  • Lav vekt
  • Kan foldes sammen
kr 299,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 73625
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Koss Porta Pro 2.0 hodetelefon - Dark Master

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Klassikeren blant hodetelefoner  • Legendarisk lydkvalitet

  • 40mm membran

  • Lav vekt

  • Kan foldes sammen


Koss Corporation ble grunnlagt allerede i 1953 og deres første hodetelefon ble lansert fem år senere. I 1984 kom den første utgaven av Porta Pro og hvem skulle tro at nettopp denne modellen skulle bli så elsket og populær i så mange år fremover. Nå er tiden kommet for Porta Pro versjon 2.0 med helt nye og freshe farger. Og selvfølgelig finner man Koss sin legendariske lydkvalitet også i denne nye utgaven.


Comfort Zone


Akkurat som tidligere versjoner av Porta Pro har også 2.0-utgaven blitt utrustet med Comfort Zone, som er en enkel måte å justere trykket mot ørene. På denne måten oppnår du bedre komfort og hodetelefoner som sitter som du vil ha dem.


Kan foldes sammen


Når du ikke bruker hodetelefonene kan du folde inn selve øreklokkene og feste dem enkelt sammen med hjelp at et smart kroksystem. Deretter kan du forvare eller transportere dem i oppbevaringsposen som også følger med i pakken.


Garanti


Porta Pro 2.0 er bygget for å vare år etter år og dermed gir Koss deg "Koss' No-Questions-Asked Lifetime Warranty"-garanti som er akkurat som det høres ut som - du har livstidsgaranti på produktet gjennom Koss.