home Meny close
menu Meny

Sennheiser HD 231i hodetelefon - Sort

Få premiumlyd til en hyggelig pris med hodetelefonen Sennheiser HD 231i. Hodetelefonene har en smart in-line fjernkontroll med mikrofon optimalisert for Apple-enheter.
kr 599,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 120802
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sennheiser HD 231i hodetelefon - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Få premiumlyd til en hyggelig pris med hodetelefonen Sennheiser HD 231G. Hodetelefonene har en smart in-line fjernkontroll med mikrofon optimalisert for Android-enheter.


Sennheiser HD 231 er utstyrt med den nyeste generasjonen av dynamiske transdusere med neodymmagneter og ultralette membraner for en bredere respons og detaljert lydbilde. Slik at du kan nyte fantastisk stereolyd over hele det hørbare spekteret, med stor klarhet i bass og mellomtone.


Takket være det kompakte designet blir HD 231 en praktisk følgesvenn du kan ta med deg over alt. Enten du kobler den til stereoanlegget hjemme, PC-en på kontoret, telefonen på bussen eller ute i friluft vil den alltid være klar for å tilby deg det beste av musikk. Integrert mikrofon lar deg svare på samtaler og fjernkontrollen på ledningen gjør det enkelt å styre volum og musikken.