home Meny close
menu Meny

Sennheiser Momentum On Ear M2 iOS hodetelefon - Sort

Hodetelefonen Sennheiser Momentum On Ear M2 er en oppgradert utgave av den tidligere testvinneren og bestselgeren. Enda bedre lydkvalitet, oppgradert finish og mulighet for å legges sammen. I tillegg leveres den nå i to utgaver tilpasset iOS og Android telefoner.
kr 1 749,-

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 119272
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sennheiser Momentum On Ear M2 iOS hodetelefon - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Sennheiser Momentum On Ear

  • Type hodetelefoner Lukkede
  • Hodetelefondesign On-ear
  • Kabellengde 1,4 meter
  • Mikrofon Ja
  • Volumkontroll Ja
  • Fjernkontroll Ja
  • Frekvensområde 16 Hz - 22000 Hz
  • Følsomhet 112 dB
  • Impedanse 18 Ohm
  • Vekt 160 g
Beskrivelse

Detaljer

Hodetelefonen Sennheiser Momentum On Ear M2 er en oppgradert utgave av den tidligere testvinneren og bestselgeren. Enda bedre lydkvalitet, oppgradert finish og mulighet for å legges sammen. I tillegg leveres den nå i to utgaver tilpasset iOS og Android telefoner.


Sennheiser Momentum On Ear M2 er hodetelefoner med fantastisk lydkvalitet og et sprekt design som leveres i flere freshe farger. Designet er en kombinasjon av fantastisk håndtverk, de beste materialene, samt Sennheisers berømte lydkvalitet. Hodetelefonen Sennheiser Momentum On Ear M2 er effektive og ikke vanskelig å drive med en følsomhet på 112dB og motstand på bare 18 Ohm. Dette gjør hodetelefonen spesielt egnet til bærbare enheter som mobiltelefoner og nettbrett.


Design


Hodetelefonen Sennheiser Momentum M2 On Ear har en vakker og stilren utforming som gjør dem elegante og luksuriøse. Øreklokkene har ekstra myke puter i alcantara som gjør dem behagelige å ha på ørene. Hodebøylen er av rustfritt stål med smart justering av øreklokkene for å sikre deg god passform. Dette igjen understreker Sennheiser Momentums moderne og minimalistiske design. 


Lydkvalitet


Sennheiser har utviklet Momentum med 65 års erfaring innen lyd, så det er ingen tilfeldighet at de har utrustet Momentum On Ear M2 med deres nyeste teknologi slik at hodetelefonenene gjengir en ekte og kompromissløs lyd. Momentum M2 On Ear gjør hver eneste tone uforglemmelig uansett om du sitter hjemme, på bussen eller er ute og går. Til tross for sin lukkede konstruksjon har lydbildet en så stor åpenhet at du gjerne kan sammeligne dem med åpne eller halvåpne hodetelefoner.


Fjernkontroll og mikrofon


Kabelen på hodetelefonen Sennheiser Momentum On Ear M2 er avtagbar og leveres i to varianter. Den ene er med 3,5mm kontakt med fjernkontroll og mikrofon som passer til alle iOS enheter, og den andre er med 3,5mm plugg fjernkontroll og mikrofon for Android produkter.


Med fjernkontroll og mikrofon kan du føre mobilsamtaler direkte gjennom hodetelefonene eller starte og stoppe musikken samt heve eller senke lydnivået. Kabelen er 1,4 meter lang og har en 2,5mm låsbar kontakt i den ene enden som festes i selve hodetelefonene.