home Meny close
menu Meny
-14%

Bose QC35 trådløs hodetelefon - Sølv

Bose QC35 er trådløs, har aktiv støydemping og byr på enestående lyd- og byggekvalitet. Med Bluetooth, NFC og aktiv støydemping er QC35 den beste hodetelefonen Bose noen gang har produsert. Den nye utgaven gir deg full frihet med trådløs lyd, høres bedre ut, og har bransjeledende støyreduksjon og førsteklasses lyd.
  • Trådløs med Bluetooth og NFC
  • Bransjeledende støyreduksjon
  • Førsteklasses lyd
kr

Før 3 490,-

Special Price 2 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 123021
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Bose QC35 trådløs hodetelefon - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Det beste fra Bose er nå trådløst


I over 40 år har Bose drevet med forskning og utvikling for å oppnå verdens beste støyreduksjon. Deretter la de mye arbeid i å gjøre den trådløs. Resultatet er hodetelefonen Bose QC35. Du slipper å streve med ledninger og kan enkelt koble til enheter ved hjelp av Bluetooth og NFC. Volumoptimalisert EQ gir deg balansert lyd ved alle lydstyrker, mens et system med støyavvisende dobbel mikrofon gir tydelige samtaler selv i vindfulle og bråkete omgivelser.


Disse er de beste hodetelefonene til Bose. De hadde ett mål da de gjorde dem trådløse: å sømløst kombinere Bluetooth-teknologi og deres Acoustic Noise Cancelling-teknologi uten å gå på kompromiss med teknologien eller lydkvaliteten Bose er kjent for. Prøv dem selv – og prøv deretter å klare deg uten dem.  • Bransjeledende støyreduksjon bidrar til at stille blir enda mer stille og at musikken låter bedre

  • Trådløs tilkobling til enhetene dine ved hjelp av Bluetooth - og NFC-sammenkobling

  • Opptil 20 timers trådløs lytting per lading, og 40 timer med kabel

  • Førsteklasses materialer gjør hodetelefonene lette og komfortable for lytting hele dagen

  • Bose Connect-appen gjør det enklere å administrere sammenkoblede enheter og gir deg en mer personlig brukeropplevelse


Musikken høres bedre ut


Støyen forsvinner umiddelbart når du slår dem på. Favorittsangene dine når nye høyder med så fyldig og klar lyd at du nesten skulle tro du hørte dem for aller første gang. Det er magisk for ørene, men det er ikke magi. Det er mikrofonene på inn- og utsiden av øreklokkene. Det er den merkebeskyttede elektronikken som kontinuerlig måler, sammenligner og reagerer på bakgrunnsstøy. Og det er elektronikken som sender et likt og motsatt signal til øreklokkenes høyttalere for å utligne støyen. Alt dette slik at du kan nyte musikken du liker – eller stillheten du trenger.


Svært lang batterivarighet.


Mange tror at trådløse hodetelefoner har kortere batterivarighet. Vi har endret denne tankegangen. Hvordan? Ved å tilpasse størrelsen og formen på litium-ion-batteriet for å optimalisere den tilgjengelige plassen i øreklokken – alt uten å gå på kompromiss med passform eller komfort. Du kan nå høre på musikk i opptil 20 timer mens du bruker hodetelefonene trådløst. Det er svært lenge for trådløse hodetelefoner. Du kan også høre i opptil 40 timer når du bruker kabel.


Stille høres enda mer stille ut


Det elektroniske støynivået er en annen ting vi er svært opptatt av. Støynivået i hodetelefoner er den lave susingen du kanskje hører når du bruker hodetelefonene i stille miljøer. Denne støyen kan måles, og derfor har vi hele tiden finjustert elektronikken i QC35 headphones til den lave susingen ble nesten umulig å høre.


Førsteklasses materialer for komfort hele dagen


Materialer er viktig. Det er grunnen til at hodebåndet til QC35 ikke bare er mykt, det er luksuriøst. Hodetelefonene er innpakket i Alcantara®. Det er et mykt materiale som brukes av anerkjente internasjonale selskaper i for eksempel lystbåter og luksusbiler. Det gir en god komfort for lytting hele dagen. Øreputene er laget av et syntetisk proteinlær og har en silikonkant for passiv støydemping.


Lett og slitesterk? Hvordan?


Mange tror at lette hodetelefoner er laget av plast, og at de lett kan ødelegges. Så vi bruker ikke plast. Vi bruker glassfylt nylon som gir en lett følelse, men også en høy grad av holdbarhet. Disse hodetelefonene har også sterke detaljer. Hodebøylens fjær og ledd er laget i rustfritt stål for å sikre at hodetelefonene tåler daglig bruk.


Enkel kontroll


Nå er det enklere enn noen gang å koble til Bluetooth-enheter og bytte mellom dem, for eksempel fra iPaden til iPhonen når du får et anrop. Gratisappen Bose Connect håndterer alle tilkoblinger med et intuitivt grafisk grensesnitt. Når hodetelefonene er sammenkoblet med flere enheter, bytter de automatisk mellom dem når du vil. Appen gir deg i tillegg programvareoppdateringer og produkttips, og du kan til og med tilpasse innstillingene.

Tester

      Best i test

Videos