home Meny close
menu Meny
-32%

JBL Everest Elite 700 trådløs hodetelefon med støyreduksjon - Sort

JBL Everest Elite 700 er trådløse around ear-hodetelefoner med god lyd og aktiv støyreduksjon. Mengden av støyreduksjon kan enkelt justeres for å tilpasses omgivelsene og personlige preferanser.
kr

Før 2 495,-

Special Price 1 695,-

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 122590
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: JBL Everest Elite 700 trådløs hodetelefon med støyreduksjon - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

JBL Everest Elite 700 er trådløse around ear-hodetelefoner med god lyd og aktiv støyreduksjon. Mengden av støyreduksjon kan enkelt justeres for å tilpasses omgivelsene og personlige preferanser.  • Lytt trådløst via Bluetooth

  • Aktiv støyreduksjon med justeringsmuligheter

  • Handsfree-samtaler med innebygd mikrofon

  • Sammenleggbar og medfølgende reiseetui


Bluetooth 4.0 lar deg lytte trådløst fra enhver mobiltelefon, nettbrett og andre enheter med Bluetooth. Det oppladbare batteriet gir deg opp til 15 timers brukstid på en enkelt lading med både støyreduksjon og Bluetooth-aktivert. Hodetelefonene slår seg automatisk av når de ikke er i bruk for å spare strøm og ønsker du å ikke bruke de trådløst kan du også koble til den medfølgende kabelen.


Integrert mikrofon gir deg handsfree-funksjonalitet så du kan ta i mot telefonsamtaler, og de skulpturerte øreputer gir deg en komfortabel lytteopplevelse selv over lengre tid.


Hodetelefonen er sammenleggbar så du enkelt kan ta den med deg, og det medfølger et lekkert reiseetui for å beskytte hodetelefonen. 

Videos