home Meny close
menu Meny
-7%

Sennheiser Momentum Wireless AE trådløs hodetelefon - Sort

Sennheiser Momentum har nå kommet i en trådløs versjon med aktiv støydemping. Denne hodetelefonen har virkelig alt det som man kan ønske seg i en hodetelefon; god lyd, suveren komfort, siste generasjon apt-X Bluetooth tilkobling, oppladbart batteri, og Sennheisers egen hybrid-støydemping "NoiseGuard".
kr

Før 2 990,-

Special Price 2 790,-


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Bestillingsvare

Varekode: 116808
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sennheiser Momentum Wireless AE trådløs hodetelefon - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Headphones

COLORblack, ivory

IMPEDANCE passive: 28 Ω (Article No. 506250)

IMPEDANCE active: 480 Ω (Article No. 506250)

FREQUENCY RESPONSE (HEADPHONES) 16 Hz – 22000 Hz

THD, TOTAL HARMONIC DISTORTION <0.5%

CONTACT PRESSURE Approx. 3.6 N

Microphone

FREQUENCY RESPONSE (MICROPHONE) Wideband: 100 - 8,000Hz (Article No. 506250)

FREQUENCY RESPONSE (MICROPHONE) Narrowband: 300 - 3,400Hz (Article No. 506250)

PICK-UP PATTERN Dual omni-directional microphone (2 mic beamforming array)

SENSITIVITY AS PER 121 TR 9-5 -44dB V/Pa (1kHz)

General data

BLUETOOTH VERSION Bluetooth 4.0 + EDR SUPPORTED PROFILES A2DP + AVRCP + HSP + HFP EAR COUPLING

Circumaural JACK PLUG 3.5 mm, angled

CABLE LENGTH 1.4 m (Detachable)

TRANSDUCER PRINCIPLE Dynamic, Closed

ATTENUATION Up to 25dB

CHARGING TIME Approx. 3 hrs

OPERATING TIME 22hrs (HFP + ANC)

BATTERY SPECIFICATION Rechargeable Lithium-ion Polymer (600mAh)

CODECS apt-X®

NOISEGARD™ NOISE COMPENSATION NoiseGard™ Hybrid technology with 4 pick-up microphones

Beskrivelse

Detaljer

Sennheiser Momentum har nå kommet i en trådløs versjon med aktiv støydemping. Denne hodetelefonen har virkelig alt det som man kan ønske seg i en hodetelefon; god lyd, suveren komfort, siste generasjon apt-X bluetooth tilkobling, oppladbart batteri, og Sennheisers egen hybrid-støydemping "NoiseGuard". Putene og hodebøylen er laget i behagelig, pustende, ekte skinn. Hodetelefonen kan også brukes med vanlig kabel, noe som gjør dette til den mest tekniske og komplette hodetelefonen vi har.


Momentum Wireless er en oppgradert og trådløs utgave av den premierte Momentum-serien. Samme suverene lydkvalitet, med mulighet for trådløs overføring ved bruk av Bluetooth med siste generasjon aptX. Den kan brukes som handsfree for både iOS og Android telefoner trådløst via Bluetooth. Som om dette ikke er nok så har den også Sennheisers egen hybrid-støydemping "NoiseGuard". Og den kan til og med brukes som "vanlig" kablet hodetelefon når du bruker den hjemme.


Sennheiser Momentum Wireless er en hodetelefon hvor det ikke er spart på noe, verken på kvalitet eller design. Dette er de perfekte hodetelefonene for den moderne og lydbevisste brukeren. Designet er en kombinasjon av fantastisk håndtverk, de beste materialene samt Sennheisers berømte lydkvalitet


Less is more


Hodetelefonen Sennheiser Momentum Wireless har en enkel og stilren utforming som gir de et elegante og luksuriøst utseende. Øreklokkene har ekstra myke skinnputer som gjør hodetelefonen behagelige å ha på ørene over lengre tid. Hodebøylen er av rustfritt stål med smart justering av øreklokkene for å sikre deg god passform. Den øverste delen bøylen er også kledd med slitesterkt lær som puster og er motstandig mot både regn og svette. Dette igjen understreker Sennheiser Momentums Wireless moderne og minimalistiske design. I den nye Wireless utgaven kan også hodetelefonene brettes sammen slik at den tar mindre plass på reise enn tidligere. Hengslene er laget i stål, og vil i motsetning til mange konkurrenter så vil ikke dette være et svakt ledd i bruk.


Lydkvalitet


Sennheiser har utviklet Momentum med 65 års erfaring innen lyd, så det er ingen tilfeldighet at de har utrustet Momentum Wireless med deres nyeste teknologi slik at hodetelefonenene gjengir en ekte og kompromissløs lyd. Sennheiser Momentum Wireless gjør hver eneste tone uforglemmelig uansett om du sitter hjemme, på bussen eller er ute og går. Til tross for sin lukkede konstruksjon har lydbildet en så stor åpenhet at du gjerne kan sammeligne dem med åpne eller halvåpne hodetelefoner uten at de mister sin eksepsjonelle bassrespons.