home Meny close
menu Meny
Nyhet!

Huawei P20 Pro smarttelefon 128GB - Blå

Huawei leder nok en gang veien med neste generasjons LEICA trippel kamera. Huawei P20 Pro setter intelligent fotografering på kartet.

  • 40 Megapiksel kamera
  • 128GB minne
  • Dolby Atmos Surround
Velg mobilabonnement fra ice:
 
500 MB
99,- mnd
1 GB
129,- mnd
2 GB
199,- mnd
3 GB
249,- mnd
6 GB
299,- mnd
8 GB
349,- mnd
10 GB
399,- mnd
12 GB
449,- mnd
18 GB
529,- mnd
25 GB
589,- mnd
Uten abonnement
8 490,-
kr 8 490,-
Spar Avtaletid: 12 mnd. Totalpris telefon + abonnement i 12 mnd:

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 128337
Abonnement
MOBIL5GB
  • Tale, SMS og MMS inkludert
  • 5GB inkludert
  • Data Rollover
  • EU
  • Ingen ekstra kostnad ved overforbruk
Avtaletid:
12 mnd
Månedspris:
 

Inkludert bruk i EU og EØS

Med EU+ fra ice.net kan du bruke telefonen din akkurat som hjemme, både i EU og EØS! Du kan med andre ord ringe, sende SMS og MMS og bruke mobildata på reise i EU og EØS, uten at det koster noe ekstra. Bruker du opp dataen kan du kjøpe ny kvote til samme pris som hjemme, og har du data til overs ved månedsskiftet ruller du ubrukt data med til neste måned.

Data Rollover

Med Data Rollover kan du «rulle» med deg ubrukt data videre fra en måned til en annen. Enten du har data igjen fra din ordinære datamengde, eller har kjøpt ekstra datapakke. Det er ingen utløpsdato på dataen du sparer opp, men det vil være en grense for hvor mye data du kan spare. Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på mobilabonnementet ditt. For eksempel: Har du et 6 GB mobilabonnement vil du maks kunne rulle over 6 GB ekstra.

Teoretisk hastighet på opptil 256 Mbit/s, med forventet teoretisk snitthastighet på opptil 100 Mbit/s. Hastighet reduseres til 64 kbit/s ved overforbruk. Datapakker på 1 GB og 3 GB tilbys ved overforbruk. Hastighet varierer etter dekningsforhold, signalstyrke og avstand til sender, tid på døgnet og hvor mange som er koblet til samme basestasjon. Egne priser for utland og spesialnumre. Alle priser vises inkl. Mva.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Huawei P20 Pro smarttelefon 128GB - Blå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Et design som lyser opp
Med et design som er bygget opp av et forsterket kurvet 3D glass. Det kurvete glasset er laget for å ligge perfekt i hånden.


Vannavstøtende
Telefon er bygget for å være med på aktiviteter og som skapt for norske forhold. Den tåler både vann og støv. Huawei P20 Pro er IP67 sertifisert, det betyr at du kan finne frem kameraet på en regnværsdag, skitur til fjells eller strandferien du skal på.


Ny Huawei FullView skjerm
Huawei FullViewskjerm kommer til liv på en 6.1 OLED skjerm. Dette gir deg en dyp fargeopplevelse på den beste skjermen noensinne.


Leica Trippel kamera
Huawei har laget verdens første smarttelefon med trippel kamera i samarbeid med LEICA. Dette utfordrer de etablerte på markedet og er laget for å bryte grensene med hva som er mulig innenfor kreativ fotografering. Inspirert av kontrastene i lyset er kameraet nøysommelig konstruert for å fange det detaljrike stemningsbilde for enhver situasjon. Du kan ta intelligente bilder enten om det er dag eller natt.


Se mer og enda klarere
P20 Pro har et banebrytende 40 Megapiksel RGB kamera som gir deg enestående skarphet og lar deg ta bilder på et nytt nivå. Du får perfekt fokus og kontraster i hvert bilde du tar, med en utrolig nøyaktighet og skarphet i bildene.


Lys opp og led veien videre
Utstyrt med en industriledende blenderåpning på linsen og den nye 1/1.7’’ sensoren, takler dette kameraet å ta bilder i svært lavt lys. Fotografering om natten har endelig blitt en realitet. Resultatet som er skapt blir enestående, selv når solen går ned og natten senker seg.


5x hybrid zoom
Med 5x hybrid zoom kan du zoome inn hele fem ganger uten å miste kvaliteten og få unødvendig mye støy i bildene. Fang opp detaljene på god avstand og resultatet er fantastisk.


Tester

Helt rått Tek.no Tek.no 10/10