home Meny close
menu Meny

Faktura eller delbetaling? Bonus på alle kjøp


Fordeler med SWSG-kortet

• Du søker om SWSG-kortet og ønsket kreditt inntil 50 000 kr direkte i butikken.
• Måneden etter kjøpet velger du hjemme i fred og ro hvordan du vil betale.
• Faktura 30-60 dager uten gebyr!
• Du kan velge å dele opp betalingen uten nominell rente i opptil 12 måneder.
• Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp kan du velge å dele opp betalingen i opptil 72 måneder med rente.

Bonus når du handler

Alle kjøp hos Soundgarden med kortet ditt er grunnlag for bonus. 1 krone = 1 poeng. Jo mer du handler - desto mer bonus får du. Din bonus utbetales i form av en bonussjekk som sendes ut sammen med kontoutskriften.

Overstigende poeng som ikke når opp til neste bonusnivå spares inntil 12 måneder og danner grunnlag for en evt. ny bonusutbetaling når handler mer og får flere poeng.

Bonussjekken er gyldig i 12 måneder

Søk her

Bonusvilkår for SWSG-kortet

SWSG-kortet er et kombinert fordels- og kredittkort. Soundgarden står for kortets fordeler og bonus. SWSG-kortet er personlig og kan ikke overdras til andre.

Alle kjøp med SWSG-kortet gir deg bonus. Bonussjekken sendes sammen med kontoutskriften og kan brukes på nye kjøp hos Soundgarden. Bonussjekken er gyldig i 12 måneder, og kan løses inn mot varer hos Soundgarden, ikke mot kontanter eller gavekort. Mistede bonussjekker erstattes ikke.

Soundgarden forbeholder seg retten til å uten varsel forandre vilkår for både inntjening av poeng og hvordan man kan bruke bonuspoengene. Aktuelle vilkår håndheves av Soundgarden.

For alminnelige vilkår for privat kontokreditt, se www.resursbank.no eller kontakt kunderservice tlf.nr. 22 56 37 33

Representativt eksempel for delbetaling 12 måneder*
Kredittbeløp/Kjøp
15 000 kr
Årsrente
0 %
Adm.gebyr/mnd
45 kr
Etableringsgebyr
497 kr
Effektiv rente
12,45%
Kredittkostnad
1 037 kr
Ord. delbet./mnd***
1 295 kr
Totalbeløp
16 037 kr


* Eksempelet baserer seg på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 01.09.2012. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente. Den effektive renten er beregnet i henhold til forskriften om kredittavtaler mv.
** Beløp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetalingsplan påløper etableringsgebyr på ordinær delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i kredittkostnad og totalbeløp.