home Meny close
menu Meny

Harman Kardon Omni 10+ multiromhøyttaler - Sort

Omni 10+ er en kompakt multiromshøyttaler som lar deg spre musikken i hele huset. Med innebygget Bluetooth og Wi-Fi er det enkelt å koble seg til, og den tilhørende appen gjør det enkelt å spille av favorittmusikken din, uansett hvor du har den. Ønsker du ekte stereolyd kan du koble to Omni 10+ sammen trådløst, og i tillegg til de innebygde kildene kan du koble til kilder du allerede har via lydinngang på høyttaleren.
  • Bluetooth og Wi-Fi
  • Trådløst multirom
  • Spotify Connect og Google Cast
kr 2 495,-

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 124115
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Harman Kardon Omni 10+ multiromhøyttaler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Omni 10+ er en kompakt multiromshøyttaler fra Harman/Kardon som lar deg spre musikken i hele huset. Med innebygget Bluetooth og Wi-Fi er det enkelt å koble seg til, og den tilhørende appen gjør det enkelt å spille av favorittmusikken din, uansett hvor du har den. Ønsker du ekte stereolyd kan du koble to Omni 10+ sammen trådløst, og i tillegg til de innebygde kildene kan du koble til kilder du allerede har via lydinngang på høyttaleren eller via Omni Adapt+.


Harman/Kardon Omni


Omni er det nye multiromssystemet fra Harman/Kardon. Tre forskjellige høyttalere, pluss en lydplanke og en adapterboks, gjør at du kan utvide anlegge til å dekke enhver anledning. Enkelthøyttalerne kan kobles sammen i stereo der du vil ha en ekstra god lydopplevelse, og adapterboksen lar deg gjøre eksisterende høyttalere til en del av multiromsoppsettet.


Full kompatibilitet

Via appen kan du spille musikk fra de største streamingtjenestene, samt nettradio og lokalt lagret musikk. Systemet støtter også Spotify Connect og Google Cast for ekstra kompatibilitet. Har du høyoppløste musikkfiler du gjerne vil spille av kan du også gjøre dette uten problem: Omni støtter bitrater opptil 24 bit/192 kHz for ekte audiofil lydkvalitet. Alle enhetene har i tillegg Bluetooth, slik at du enkelt kan la gjester koble seg til med telefonen sin hvis de vil spille musikk.


Enkel betjening

Du setter enkelt opp høyttalerne i systemet ved hjelp av den tilhørende appen, og kan dele høyttalerne inn i forskjellige soner. Beveger du deg til et annet sted i huset er det bare å trykke på en knapp på høyttaleren, og musikken fortsetter der du slapp. Hvis du vil spille musikk overalt er det bare å velge partymodus i appen, så vil alle høyttalerne spille det samme.