home Meny close
menu Meny

Bose Acoustimass 300 subwoofer - Sort

Har du kjøpt Soundtouch 300 lydplanke, men vil ha ekte kino lydtrykk? Den trådløse Acoustimass 300 subwooferen tar opplevelsen til neste nivå med bass som føles.
  • Dundrende bass
  • Trådløs tilkobling
  • Designet for Bose Soundtouch 300 lydplanke
kr 6 995,-

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 124190
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Bose Acoustimass 300 subwoofer - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Dimensjoner/vekt

  • Acoustimass wireless bass module: Bredde 30,5 cm x Høyde 38,1 cm x Dybde 30,5 cm (13,6 kg)

Hva ligger i esken

  • Acoustimass 300 wireless bass module
  • Strømledning
Beskrivelse

Detaljer

Dundrende bass. Trådløs tilkobling.


Liker du den nye SoundTouch-lydplanken, men vil heve lyden et par hakk? Legg til Acoustimass 300 wireless bass module for å oppleve forskjellen mellom å høre bass og føle tordenskrall. Den er spesielt utviklet for SoundTouch 300 soundbar og er den beste Acoustimass-modulen Bose noen gang har  laget til sine hjemmekinosystemer. Faktisk er dette den beste ytelsen du kan få fra en subwoofer i denne størrelsen. Den kobler seg til lydplanken trådløst og gir en mer oppslukende opplevelse av det du lytter til eller ser på.


Et utrykk for lyd og stil


Acoustimass 300 wireless module byr på et sofistikert utseende med en førsteklasses overside av glass som du ikke finner på vanlige subwoofere eller annet hjemmekinoutstyr. Og dette er selvfølgelig ikke noe vanlig utstyr. Denne subwooferen med ny design gir bass med en dynamisk rekkevidde fra en kraftig driver og en stor port med QuietPort-teknologi som praktisk talt fjerner all forvrengning.


Gjør pakken komplett


Legger du Acoustimass 300 module til SoundTouch 300 soundbar, får du en mye bedre hjemmekinoopplevelse. Og det er enda mer utrolig med tanke på den kompakte størrelsen. Men det er ikke det eneste kompakte tilbehøret du kan legge til. Virtually Invisible 300 wireless surround speakers kan gjøre pakken komplett hvis du ønsker en fullstendig surroundlydopplevelse.