home Meny close
menu Meny
-24%

System Audio Saxo 1 Active trådløs høyttaler - Hvit høyglans

System Audio Saxo 1 Active er en trådløs og aktiv høyttaler for den kresne som verdsetter god lyd. Med trådløs lydoverføring i CD-kvalitet via Bluetooth apt-X, digitale innganger og enestående lydkvalitet er dette en unik og fleksibel høyttaler. Pris per par.
kr

Før 4 995,-

Special Price 3 795,-


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 115395
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: System Audio Saxo 1 Active trådløs høyttaler - Hvit høyglans

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Inputs

  • Bluetooth 4.0 lossless aptX (CD kvalitet),
  • AAC (Apple), WAV, MP3 320 kbps
  • 2 optisk digital
  • 1 analog 3,5 mm stereo jack
  • 1 analog stereo RCA

Outputs

  • 2 x 40 watts class D
  • Subwoofer out
  • 5V USB lader

Dimensjoner

  •  HxBxD: 26x13x20 cm
Beskrivelse

Detaljer

System Audio Saxo 1 Active er en trådløs og aktiv høyttaler for den kresne som verdsetter god lyd. Med trådløs lydoverføring i CD-kvalitet via Bluetooth apt-X, digitale innganger og enestående lydkvalitet er dette en unik og fleksibel høyttaler.


Saxo 1 Active lar deg spille av din favorittmusikk direkte fra din smartelefon eller nettbrett i enestående CD-kvaltiet. Den kan også enkelt kobles til din flatskjerm og åpne opp en helt ny verden når det gjelder TV-lyd.


Komplett løsning i bare to høyttalere

Sammene med din smarttelefon, nettbrett eller datamaskin, utgjør høyttalerene SA Saxo 1 Active et kompelett og trådløst stereoanlegg. Det skal ikke mere til. Du kan koble til høyttalerene til din TV og få en langt bedre lydopplevelse enn hva de innebygde høyttalerene i TV-en kan levere. Og du kan også bruke høyttalerene sammen med andre lydkilder som for eksempel en CD- eller Blu-ray spiller, eller spillekonsoll. Høyttalerene har subwoofer-utgang hvis du ønsker mer bass, og de kan til og med lade mobiltelefonen din via USB-tilkoblingen.


Lyden er den største nyheten

Til tross for sine teknologiske evner er det den forførende lydkvaliteten som gjør SA Saxo 1 til noe unikt. Kom innom og opplev en trådløs høyttaler med ren og fyldig lyd.

Tester