home Meny close
menu Meny
-36%

System Audio Saxo 5 Active trådløs høyttaler - Hvit høyglans

Den trådløse høyttaleren SA Saxo 5 Active bygger på suksessformelen som skapte den prisbelønte Saxo 1 Active. Med trådløs lydoverføring i enestående kvalitet via Bluetooth (aptX), flere digitale og analoge innganger, og en lydkvalitet som overgår det meste er dette en unik og fleksibel høyttaler som imponerer. Pris per par.
kr

Før 7 495,-

Special Price 4 795,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 116038
Produktomtaler

Stor lyd i liten innpakking

Flotte høytalere som spiller luftig og stort, nøytral klang, og god lyd gjengivelse. Savner den dypeste bassen, som selvsagt begrenses mtp. Størrelse, men den har punch. Alt i alt et supert anlegg med flere tilkoblingsmuligheter.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 06.03.2018 by Ole Kristoffer Fagerli

Skriv din egen omtale

Du omtaler: System Audio Saxo 5 Active trådløs høyttaler - Hvit høyglans

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Inputs

 • Bluetooth 4.0 lossless aptX (CD quality)
 • AAC (Apple), WAV, MP3 320 kbps
 • 2 optical digital
 • 1 analog 3,5 mm stereo jack
 • 1 analog stereo RCA

Outputs

 • 2 x 40 watts class D
 • Subwoofer out
 • 5V USB charger

Loudspeaker

 • Woofer: 1 x 13 cm
 • Tweeter: 1 x 25 mm DXT acoustic lens
 • Principle: 2-way bass reflex
 • Dimensions (WxHxD) cm: 16,5x28x23 cm
 • Finish: Black or white high gloss
 • Designed for wall bracket W.5
Beskrivelse

Detaljer

SA har gjort det igjen • Trådløs lyd via Bluetooth (aptX)

 • Gode tilkoblingsmuligheter med to digitale og to analoge innganger

 • Enestående lyd og lavt strømforbruk


Lag en trådløs høyttaler som er bedre enn markedets beste. Det var utfordringen SA designteamet fikk da de begynte jobbet med den trådløse høyttaleren SA Saxo 5 Aktiv. Slaget skulle heldigvis ikke kjempes bak fjerne horisonter, oppgaven var nemlig å overgå deres egen SA Saxo 1 Active, høyttaleren som ble kåret til årets beste. 


SA Saxo 5 Active bygge på suksessformelen som skapte den prisbelønte Saxo 1 Active. Som sin lillebror er Saxo 5 bygget av tre, rett og slett fordi det gir den beste lyden. Høyttaleren bruker patentert akustisk DXT-spreder, som som betyr at du kan nyte enestående lyd i hele rommet.


For å sette et godt eksempel, har SA jobbet intensivt med høyttalerens strømforbruk. De har klart å senke strømforbruket ved standby ned til minimale 0,5 Watt. SA Saxo 5 bruker dermed bare halvparten av strømmen i forhold til tilsvarende høyttalere.


DXT patentert akustisk spreder


Den patenterte DXT-sprederen som sitter rundt diskanthøyttaleren gir høyttaleren en bedre og mer naturlig spredning, som fyller rommet med lyd.


Opplevelsen setter nye standarder


Hvis du aldri har hørt din favorittmusikk fra din smarttelefon gjennom en SA høyttaler er det vanskelig for deg å vite hva du har gått glipp av. 


Hvis du ikke har opplevd hvordan gode høyttalere kan forvandle TV-opplevelsen til nærværende og gripende øyeblikk, har vi en ny verden for deg. 


SA Saxo 5 Active er en fullblods høyttaler. En sann utøver som ikke har mye til felles med andre høyttalere som kan overføre musikk via Bluetooth.


Høyttalerens kraftige forsterker er utviklet av SA og er tvers gjennom musikalsk, slik du forventer fra en ekte HiFi forsterker. Her får du alt fra musikkens delikate detaljer til stortrommens taktfaste dunk levert i et lydbilde med energi og tilstedeværelse. 


For å virkelig presse grensene har SA utviklet et nytt 13 cm basselement med en ekstremt lett membran som får lydens nyanser til å fremstå tydelig og klar.


To høyttalere er alt du trenger


Sammen med din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin danner et par SA Saxo 5 Active høyttalere et komplett trådløst musikkanlegg. Det er alt som skal til. 


Du kan koble TV-en til høyttalerene via de digitale eller analoge inngangene, og løfte TV-lyden til helt nye høyder. Du kan bruke høyttalerene sammen med en CD eller Blu-ray-spiller. Og du kan koble til en aktiv subwoofer om du ønsker enda kraftigere bass. Med USB-uttak kan du til og med lade mobilen din mens musikken spiller. 


Lyden er den største nyheten


På tross av sine teknoligiske evner, er det lydkvaliteten som gjør SA Saxo 5 Active til noe helt spesielt. Kom innom og opplev en trådløs høyttaler som kombinerer friheten av den digitale tidsalderen med kvaliteten av ekte lydopplevelser.

Tester