home Meny close
menu Meny
-44%

Monitor Audio Silver 1 Stativhøyttaler - Hvit høyglans

Silver 1 er en kompakt stativhøyttaler med 6,5" C-CAM RST basselement. Den spiller imponerende stort og høyt, og er det perfekte valg for små og mellomstore rom.
kr

Før 7 995,-

Special Price 4 495,-


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 116515
Produktomtaler

Fantastisk!

Kjempe fornøyd med disse.
Beste jeg har hørt til prisen.
Veldig pene å se på også.
Bare gi de litt avstand fra veggen bak.
  • Karakter
    starstarstarstarstar
Posted 19.08.2017 by Andreas

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Silver 1 Stativhøyttaler - Hvit høyglans

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format 2-Way

Frequency Response 45Hz - 35kHz

Sensitivity (1W@1M) 87dB

Nominal Impedance 8 Ohms

Maximum SPL (dBA) 110.8 (pair)

Power Handling (RMS) 100W

Recommended Amplifier Requirements 40-100W

Bass Alignment Bass reflex - rear ported HiVe®II port System

Crossover Frequency 3.0kHz

Drive Unit Complement 1 x 6" RST® Bass/Mid driver 1 x 1" (25mm) C-CAM® gold dome tweeter

Cabinet Dimensions: (Excluding Grille & Terminals) (HxWxD) 312 x 185 x 240 mm

Product External Dimensions: (Including Terminals) (HxWxD) 312 x 185 x 263 mm

Product External Dimensions: (Including Grille & Terminals) (HxWxD) 312 x 185 x 275 mm

Individual Weight 6.95 Kg (15 lb 4 oz)

Beskrivelse

Detaljer

Silver 1 er en kompakt stativhøyttaler med 6,5" C-CAM RST basselement. Den spiller imponerende stort og høyt, og er det perfekte valg for små og mellomstore rom.


Silver serien er Monitor Audio bestselgende mellomserie, den er laget for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold og Platinum-seriene til en hyggeligere pris. Silver serien har vunnet utallige tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse.


Silver serien bruker en nyutviklet og oppgradert utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer av membranen og et optimert bakkammer og innovativ ventilering av membranet som hindrer kompresjon og forvrenging og gir økt båndbredde.


Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. De bruker i tillegg RST® profilering av membranen som gir økt stivhet og redusert forvrenging. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.


3-veis modellene har i tillegg en 4» spesialutviklet mellomtone med «underhengt» svingspole og magnetsystem. Dette gjør at svingspolen alltid er i magnetgapet som gir veldig lav forvrenging, bedre demping og forbedret mellomtonegjengivelse.


Både bass, mellomtone og diskant-elementene har en unik og genial innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.


Silver serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe®II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen.


Alle modellene i Silver serien bruker «Pureflow®» internkabel i sølvbelagt kobber, og påkostede komponenter i delefiltrene.


Kabinettet er meget solid bygget i kjent Monitor Audio stil i 20mm MDF, med komplisert og påkostet intern avstiving for minst mulig forvrenging og «kabinettlyd».


Silver serien fineres selvsagt i ekte treverk i flere varianter, og kan også fås i sort eller hvit høyglanslakk.Frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende med frontdeksel på eller avmontert


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet.Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.


Testkonklusjon i HiFi Choice nov 2014: "Big, punchy, detailed sound; superb finish; value"

Tester