home Meny close
menu Meny

Monitor Audio Silver 6 Gulvhøyttaler - Sort eik

Bestselgeren Silver 6 er en kompakt gulvhøyttaler med enestående lyd. Med sine doble 6" C-CAM RST basselementer er den en glimrende allrounder som vil fylle mellomstore og store rom med flott lyd både på musikk og film. Pris pr par.
kr 9 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 117690
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Silver 6 Gulvhøyttaler - Sort eik

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • System Format 2 1/2-Way
 • Frequency Response 35Hz - 35kHz
 • Sensitivity (1W@1M) 90dB
 • Nominal Impedance 8 Ohms
 • Maximum SPL (dBA) 115.5 (pair)
 • Power Handling (RMS) 150W
 • Recommended Amplifier Requirements (RMS) 60-150W
 • Bass Alignment Dual Chamber, Bass reflex with differential tuning.
 • Twin HiVe®II port System
 • Crossover Frequency LF: 700Hz MF/HF: 2.7kHz
 • Drive Unit Complement 1 x 6" RST® Bass driver. 1 x 6" RST Bass/Mid driver. 1 x 1" (25mm) C-CAM® gold dome tweeter
 • Cabinet Dimensions excluding Grille, Terminals and Plinth: (H x W x D) 885 x 185 x 240 mm
 • External Dimensions including Terminals: (HxWxD) 885 x 185 x 263 mm
 • External Dimensions including Grille & Terminals: (HxWxD) 885 x 185 x 275 mm
 • External Dimensions including Plinth & Feet: (HxWxD) 936 x 245 x 300 mm
 • Individual Weight 16.5 Kg
Beskrivelse

Detaljer

Bestselgeren Silver 6 er en kompakt gulvhøyttaler med enestående lyd. Med sine doble 6" C-CAM RST basselementer er den en glimrende allrounder som vil fylle mellomstore og store rom med flott lyd både på musikk og film.


Silver serien er Monitor Audio bestselgende mellomserie, den er laget for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold og Platinum-seriene til en hyggeligere pris. Silver serien har vunnet utallige tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse.


Silver serien bruker en nyutviklet og oppgradert utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer av membranen og et optimert bakkammer og innovativ ventilering av membranet som hindrer kompresjon og forvrenging og gir økt båndbredde.


Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. De bruker i tillegg RST® profilering av membranen som gir økt stivhet og redusert forvrenging. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.


3-veis modellene har i tillegg en 4» spesialutviklet mellomtone med «underhengt» svingspole og magnetsystem. Dette gjør at svingspolen alltid er i magnetgapet som gir veldig lav forvrenging, bedre demping og forbedret mellomtonegjengivelse.


Både bass, mellomtone og diskant-elementene har en unik og genial innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.


Silver serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe®II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen.


Alle modellene i Silver serien bruker «Pureflow®» internkabel i sølvbelagt kobber, og påkostede komponenter i delefiltrene.


Kabinettet er meget solid bygget i kjent Monitor Audio stil i 20mm MDF, med komplisert og påkostet intern avstiving for minst mulig forvrenging og «kabinettlyd».


Silver serien fineres selvsagt i ekte treverk i flere varianter, og kan også fås i sort eller hvit høyglanslakk.Frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende med frontdeksel på eller avmontert


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet.Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.


Test i Soundstage Hi-Fi august 2014: "No other compact music system that I am aware of could capture the scale of this music so effortlessly, or so energize a listening room, as did these in mine."

Tester