home Meny close
menu Meny

Samsung Galaxy Note8 pakke inkl Dex - Sort

Kjøp Samsung Galaxy Note 8 og få med Samsung Dex Station uten ekstra kostnad (verdi kr 1399,-) tilbudet varer mellom 30. januar og 28. februar og gjelder kun i nettbutikken.

 • 12 Megapixel dual kamera
 • 6.3" skjerm
 • S-pen inkl i pakken
Velg ice.net abonnement
 
500 MB
99,- mnd
1 GB
129,- mnd
2 GB
199,- mnd
3 GB
249,- mnd
6 GB
349,- mnd
12 GB
449,- mnd
Uten abonnement
9 990,-
kr 9 990,-
Spar Avtaletid: 12 mnd. Totalpris telefon + abonnement i 12 mnd:

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 126966
Abonnement
MOBIL5GB
 • Tale, SMS og MMS inkludert
 • 5GB inkludert
 • Data Rollover
 • EU
 • Ingen ekstra kostnad ved overforbruk
Avtaletid:
12 mnd
Månedspris:
 

Inkludert bruk i EU og EØS

Med EU+ fra ice.net kan du bruke telefonen din akkurat som hjemme, både i EU og EØS! Du kan med andre ord ringe, sende SMS og MMS og bruke mobildata på reise i EU og EØS, uten at det koster noe ekstra. Bruker du opp dataen kan du kjøpe ny kvote til samme pris som hjemme, og har du data til overs ved månedsskiftet ruller du ubrukt data med til neste måned.

Data Rollover

Med Data Rollover kan du «rulle» med deg ubrukt data videre fra en måned til en annen. Enten du har data igjen fra din ordinære datamengde, eller har kjøpt ekstra datapakke. Det er ingen utløpsdato på dataen du sparer opp, men det vil være en grense for hvor mye data du kan spare. Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på mobilabonnementet ditt. For eksempel: Har du et 6 GB mobilabonnement vil du maks kunne rulle over 6 GB ekstra.

Teoretisk hastighet på opptil 256 Mbit/s, med forventet teoretisk snitthastighet på opptil 100 Mbit/s. Hastighet reduseres til 64 kbit/s ved overforbruk. Datapakker på 1 GB og 3 GB tilbys ved overforbruk. Hastighet varierer etter dekningsforhold, signalstyrke og avstand til sender, tid på døgnet og hvor mange som er koblet til samme basestasjon. Egne priser for utland og spesialnumre. Alle priser vises inkl. Mva.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Samsung Galaxy Note8 pakke inkl Dex - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • SKJERM 6,3” WQHD sAMOLED (2960x1440 +400)
 • PROSESSOR Octa-core 2.3GHz + 1.7GHz (6,0 GB RAM)
 • MINNE 64 GB + microSD (opptil 256 GB)
 • NETTVERK 4G (450/50 Mbps)
 • KAMERA 12 + 12 MP (Dual Pixel/2 x OIS/F 1.7 + F2.4) + 8MP (AF/F1.7)
 • OS Android 7.0
 • WI-FI 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5 GHz
 • TILKOBLINGER USB 3.0 Type-C, NFC, BT 5.0, GPS + Glonass + Beidou + Galileo
 • BATTERI 3300 mAh
 • MÅL/VEKT 162.5 x 74.6 x 8.5 mm / 195g
 • ØVRIG Irisskanner/IP68/Glass- og metallutførelse
Beskrivelse

Detaljer

Omsluttende Infinity-skjerm


Galaxy Note8 endrer bildet av en mobil med hensyn til brukeropplevelse og design. Med Infinity-skjermen blir ramme og kanter mindre fremtredende, noe som gir et grenseløst inntrykk. Knappene er fint integrert i skjermens grensesnitt og tilpasser seg etter skjermmodus. Den fysiske hjem-knappen er beholdt i form av en trykksensor.


Den smale skjermen gjør det enkelt å skrive og navigere med bare én hånd, og du trenger ikke å rulle like mye. Du får en sterkere opplevelse av film og bilder samtidig som du kan navigere i andre apper uten avbrudd. Bruk flere tjenester samtidig – du kan dele skjermen i flere deler og utføre flere aktiviteter samtidig, for eksempel se film, sende SMS (chatte) eller surfe uten avbrudd.


Få et enklere og sikrere digitalt liv


Med irisskanner og fingeravtrykkleser får du en sikker og enkel mobil tilværelse. Beskytt ditt digitale liv ved hjelp av øynene eller fingeravtrykk – velg den løsningen som er mest praktisk for deg. Som identifikasjon er irisskanneren opptil 200 ganger sikrere enn en fingeravtrykkleser.


Tilpasset for vær og vind


Ikke la vann og støv sette grensene for hvordan du bruker mobilen din. Galaxy Note8 er IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler å ligge på opptil 1,5 meter dypt vann i 30 minutter. Så enten du er på stranden, ute i regnet eller lager mat på kjøkkenet kan du bruke mobilen akkurat som du vil.


Skarpt fokus i alle situasjoner


Avansert kamerateknologi gir skarpt fokus uansett avstand eller under dårlige lysforhold. Hver enkelt piksel i kameraet har to separate fotodioder som fungerer sammen, på samme måte som våre to øyne, noe som gir raskt og nøyaktig autofokus.


S Pen


Pennen er rask å bruke og gir deg fantastiske muligheter til å uttrykke deg. Ta raske notater uten å åpne skjermen. Merk på bilder, ring inn på kart, stryk over i tekst. Eller hvorfor ikke lage dine egne emojier? S Pen er trykkfølsom og har funksjoner som tar din kreativitet til nye høyder.


Galaxy Note8 finnes i to forskjellige farger og leveres som standard med 64GB minne og kan utvides med microSD minnekort i opptil 256GB

Videos