home Meny close
menu Meny

Sony MDR-1000X trådløs hodetelefon - Beige

Med industriledende aktiv støyreduksjon og trådløs lyd via Bluetooth lar hodetelefonen Sony MDR-1000X deg nyte musikken fri for forstyrrelser, med lyd tilpasset akkurat deg og din bruk.
kr 2 690,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 124565
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sony MDR-1000X trådløs hodetelefon - Beige

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Med industriledende aktiv støyreduksjon og trådløs lyd via Bluetooth lar hodetelefonen Sony MDR-1000X deg nyte musikken fri for forstyrrelser, med lyd tilpasset akkurat deg og din bruk.


Ta kontroll med Sense Engine


Hør det du vil høre og ingenting annet. Sense Engine fra Sony gir deg friheten til å velge akkurat hva du vil høre av musikken og omgivelsene med et tastetrykk. Sony MDR-1000X analyserer og tilpasser lyden til akkurat deg. Du kan enkelt justere hvor mye av omgivelsene du vil høre, og justere ned musikken raskt med et tastetrykk når du vil føre en samtale.


Brukervennlig berøringsfølsomhet


Sony MDR-1000X er utstyrt med brukervennlig berøringsfølsom fjernkontroll på den høyre ørekoppen, slik at du enkelt kan justere volum, velge sang og svare på telefonsamtaler. Fjernstyringen er meget intuitiv og baserer seg på sveiping slik at du ikke trenger bruke tid på å lete etter riktig knapp. Sveip frem eller tilbake for å bytte sang. Opp eller ned for å justere volum. Tapp en gang for å pause og en gang til for å starte. Enklere blir det ikke!


Trådløs lyd i høy kvalitet med LDAC


LDAC overfører omentrent tre ganger så mye data (ved maksimal overføringshastighet: 990 kbps) som konvensjonell Bluetooth Audio, som lar deg nyte høyoppløselig lydavspilling i eksepsjonell kvalitet. Hodetelefonen kan også brukes via den medfølgende hodetelefonkabelen.


Batteri som varer hele dagen


Med en batterilevetid på inntil 20 timer med Noise Cancelling aktivert, og inntil 22 timer uten, kan du nyte musikken hele dagen og på de lengste flyreiser uten å måtte bekymre deg for å gå tom for strøm. Batteriet lades raskt opp på 4 timer. 

Tester

       Årets hodetelefon 2017 i Kapital

Videos