home Meny close
menu Meny

Sony WH-1000XM2 trådløs hodetelefon med støydemping - Sort

Sony WH-1000XM2 gir deg den smarteste støydempingen hittil. Hodetelefonene tilpasser støydempingen til både hodet de sitter på og situasjonen du er i . Berøringskontrollene på klokken lar deg justere avspilling og volum, samt slippe omverdenen inn, med enkle gester. Lydkvaliteten er selvfølgelig også på topp, både via Bluetooth og via den medfølgende lydkabelen.
  • Støydemping tilpasset dine ører
  • Audiofil lydkvalitet
  • Praktiske berøringskontroller
kr 3 690,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 127165
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sony WH-1000XM2 trådløs hodetelefon med støydemping - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Med WH-1000XM2 har Sony satt en ny standard for aktiv støydemping. De avanserte funksjonene gjør at støydempingen er tilpasset spesifikt til deg, og til og med etter hvilken situasjon du er i! Batterilevetid på 30 timer gjør at du kan nyte stillheten selv på lange reiser, og slipper å tenke på opplading hver dag når du bruker dem i hverdagen.


Avansert tilpasset støydemping


Med et lite tastetrykk kan WH-1000XM2 analysere hodeformen din, om du har på deg briller, og andre faktorer, og tilpasse den aktive støydempingene etter dette. Slik får du alltid den beste ytelsen og minimal påvirking på musikkgjengivelsen.


Hodetelefonene tilpasser også støydempingen etter hvilken situasjon du er i. Når du går slipper de inn lyd utenfra slik at du kan være oppmerksom på omgivelsene dine. Når du sitter stenger de ute bakgrunnsstøy, men slipper gjennom stemmer fra f.eks. callinganlegg. Om du sitter på et transportmiddel stenges alt annet enn musikken ute, slik at du kan nyte den i fred.


Enkel betjening


Du kan kontrollere avspilling og volum ved hjelp av enkle berøringsgester på den høyre klokken. Sveip opp eller ned for å justere volum, og frem og tilbake for å hoppe mellom spor. Et lett trykk på klokken pauser eller starter avspillingen. Du kan selvfølgelig også ta imot og foreta telefonsamtaler via berøring.


Du kan også sette støydempingen og musikken på pause midlertidig ved å holde hånden over den høyre klokken, for eksempel om noen snakker til deg eller du vil følge ekstra godt med et øyeblikk.


Høyoppløst lyd


WH-1000XM2 støtter trådløs lydoverføring via den avanserte LDAC-standarden, som gir overføring i hastigheter helt opp til 990 kbps. Dermed kan du få med deg alle detaljene i musikken, selv uten en eneste kabel. Dersom du ikke vil eller kan bruke hodetelefonene trådløst får du et perfekt lydsignal gjennom den medfølgende kabelen. En adapter lar deg også koble til underholdningssystemet når du er ute og flyr, slik at du kan nyte film og musikk med god lyd og uten bakgrunnsstøy.


 

Tester

      Årets beste 2017   

Videos