home Meny close
menu Meny
-18%

Sony Xperia XZ1 smarttelefon - Blå

La deg oppsluke av en fantastisk verden av underholdning – som drives av Sony-teknologi. Alt blir magisk, takket være Motion Eye-kameraet og HDR-skjermen.
  • 19 Megapixel kamera
  • Film i super slow motion
  • 5.2" Full HD-skjerm med HDR
kr

Før 6 490,-

Special Price 5 295,-


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 127098
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sony Xperia XZ1 smarttelefon - Blå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Solid toppmodell med bra kamera


Den nye Xperia XZ1 er som storbroren Xperia XZ Premium vannbestandig og utstyrt med det nye Motion Eye-kameraet, som gjør det mulig å filme i Super slow motion. Xperia XZ1 har dessuten et elegant metallhus med avrundede kanter helt uten skjøter, noe som gir en riktig premiumfølelse.


Film i Super slow motion


Det nye Motion Eye-kameraet filmer 960 bilder i sekundet. Det gjør dine videoklipp fire ganger mer dramatiske enn med andre smarttelefoner, samtidig som de fanger inn alt det vakre som øyet ikke rekker å oppfatte. Det skjer ved at kameraet lagrer tilfeldig bilder direkte i bildesensoren.


Like god ytelse som storebroren


Akkurat som den lovpriste Xperia XZ Premium, har Xperia XZ1 den banebrytende Snapdragon™ 835-prosessoren, 4 GB RAM-minne og et veldig raskt internminne. Med et microSD-minnekort kan du også utvide minnet med opptil 256 GB.


Naturtro bilder og videoklipp


Nye Xperia XZ1 er utstyrt med en 5.2-tommers Full HD-skjerm med HDR, basert på vår egen BRAVIA-teknologi. Dermed er du alltid garantert naturtro bilder og videoklipp med enestående farger, oppløsning og kontrast.


Lynraskt autofokus


Som med dyre systemkameraer, kan du nå ta flere bilder raskt etter hverandre, bare ved å holde inne lukkerknappen. Autofokus burst-funksjonen sørger for å autofokusere lynraskt mellom hvert bilde, noe som gir skarpe bilder også når motivet er i bevegelse.


Skill deg ut på en ny måte


Du har sikkert lest om hvordan du kan skrive ut fysiske gjenstander ved hjelp av en 3D-skriver. Med vår egenutviklede app 3D-skaper, kan du nå lage din egen 3D-modell på bare et minutt, enkel å vise frem, dele og skrive ut. Hvis du for eksempel fører kameraet rundt en venns hode, vil appen generere en 3D-modell av hodet direkte i smarttelefonen.

Tester

  

Videos