home Meny close
menu Meny

System Audio Saxo 50 Gulvstående høyttaler - Hvit

System Audio Saxo 50 er bestselgeren i den kritikerroste Saxo-serien. Med fire basselementer leverer den storslått lyd i et slankt og lekkert format. Et fantastisk møbel som overrasker med sine store lydmessige kvaliteteter. Pris pr par.
kr 9 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 115257
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: System Audio Saxo 50 Gulvstående høyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

  • Dimensjoner (BxHxD) 13cm x 105cm x 25cm
  • Anbefalt forsterker: Min. 50 Watt
  • Frekvensområde (+/- 4 dB): 40-25.000 Hz
  • Belastbarhet 150 Watt
  • Konstruksjon: 2½-vejs, bassrefleks
  • Impedans: 4-8 Ohm
Beskrivelse

Detaljer

System Audio Saxo 50 er bestselgeren i den kritikerroste Saxo-serien. Med fire basselementer leverer den storslått lyd i et slankt og lekkert format. Et fantastisk møbel som overrasker med sine store lydmessige kvaliteteter.


Markedets beste lyd til prisen var tanken til System Audio når de utviklet Saxo-serien. Resultatet er en høyttalerserie som ikke bare låter enestående, men også imponerer med et lekkert, diskret design og en fantastisk byggekvalitet.


Det slanke, høye designet bringer høyttalerelementene opp i riktig lyttehøyde, som gir et mer naturtro inntrykk av lyden. Med teknikk basert på de dyrere høyttalerseriene gjengir de spesialkonstruerte basselementene en stor lyd man forventer å høre fra en langt større høytaler.


En av nyhetene i Saxo-serien er den spesielle DXT-sprederen som sitter rundt diskanthøyttaleren. Det patenterte designet gir høyttaleren en bedre og mer naturlig spredning, som fyller rommet med lyd.


Kom og hør forskjellen!

Tester