home Meny close
menu Meny
-17%

Fitbit Blaze multisportklokke small - Svart

Fitbit Blaze har en rekke funksjoner som motiverer deg til å nå dine treningsmål og gir deg mye informasjon om treningsøkten du nettopp gjennomførte. I tillegg kan den være din personlige trener og varsle deg om anrop og varsler fra mobiltelefonen.
  • Pulsmåler
  • Smartvarsler
  • Fem dagers batteritid
kr

Før 2 290,-

Special Price 1 890,-


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Bestillingsvare

Varekode: 122623
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Fitbit Blaze multisportklokke small - Svart

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Fitbit Blaze har en rekke funksjoner som motiverer deg til å nå dine treningsmål og gir deg mye informasjon om treningsøkten du nettopp gjennomførte.  I tillegg kan den være din personlige trener og varsle deg om anrop og varsler fra mobiltelefonen.


PurePulse™ Integrert pulsmåler - Få mer ut av treningsøkten med oversikt over puls og pulssoner- uten pulsbelte.


Smarte varsler Få beskjed om SMS, mail, innkommende anrop direkte på klokken.


FitStar Din personlige trener er nå tilgjengelig når som helst. Start en FitStar treningsøkt på klokken og få instruksjoner og veiledning hele veien.


Multi-Sport Sportsprogrammer for løping, sykling og og flere andre aktiviteter gir deg oppsummering av økten og mulighet til å følge med på intensiteten underveis.


Aktivitetsmåler Måler din aktivitet hele dagen ved å telle skritt, måle tilbakelagt distanse, beregne kaloriforbrenning og registrere aktive minutter.


Connected GPS Koble Fitbit Blaze med telefonens GPS for å se rute og løpsstatistikk. GPSen ligger altså ikke integrert i klokken, men klokken bruker dataene fra mobiltelefonen.


SmartTrack™ Fitbit Blaze bruker SmartTrack for å automatisk kjenne igjen og registrere treningen for deg, slik at du får med resultatene også om du glemmer å logge på.


Automatisk søvnsporing Fitbit Blaze sporer automatisk søvnen din og hjelper deg å legge til rette for bedre søvnkvalitet.


Treningsmål og oppsummeringer Få en oppsummering på skjermen etter hver treningsøkt og sjekk derettter Fitbit-appen for å sjekke fremgangen din mot dine ukentlige treningsmål.


Kontroller musikken fra din smarttelefon Spill, juster volum, sett på pause eller bytt sang med et enkelt trykk på skjermen.


Vibrasjonsalarm Start dagen på en litt mindre alarmerende måte, ved å legge inn en vibrasjonsalarm i Fitbit-appen. I stedet for en ringelyd, vekkes du av en vibrasjon på håndleddet.


Tilpass skjermen Fitbit Blaze har en høyoppløst berøringsskjerm med farger og en rekke digitale urskiver å velge mellom. 


Fem dagers batteritid Bruk Fitbit Blaze opp til fem dager før neste lading.


Utskiftbare remmer Det finnes en rekke remmer som passer til trening, hverdag og fest.


 

Videos