home Meny close
menu Meny

Garmin Vivofit 3 aktivitetsarmbånd - sort

Garmin Vivofit 3 har hele ett års batteritid og viser skritt, kalorier, distanse, intensitet og klokkeslett på den bakgrunnsbelyste skjermen. Den overvåker også din søvn og alt synkroniseres mot Garmin Connect app til din smarttelefon, nettbrett eller pc.
  • Ett år batteritid
  • Klokke
  • Vanntett
kr 799,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 122720
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Garmin Vivofit 3 aktivitetsarmbånd - sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Aktivitetsmåler med Garmin Move IQ ™ automatisk bevegelsessensor  • Batterilevetid på ett år

  • Viser skritt, kalorier, distanse, intensitetsminutter¹ og klokkeslett på skjerm med bakgrunnsbelysning, overvåker søvn.

  • Move IQ-bevegelsessensoren registrerer automatisk daglige aktiviteter for senere gjennomgang og analyse i Garmin Connect™

  • Minner deg på å være aktiv med bevegelseslinje og lydvarsel

  • Synkroniseres² automatisk med Garmin Connect for å lagre, planlegge og dele fremdrift


Vet hvordan du beveger deg


Garmin Move IQ™-bevegelsessensoren gjør at aktivitetsmåleren vívofit 33 registrerer ulike aktiviteter som å gå, løpe, sykle og svømme. Du trenger ikke å bytte klokke eller starte en ny aktivitet. vívofit 3 gjenkjenner når du endrer bevegelsene dine, og registrerer aktiviteten din i Garmin Connect™. Få tilgang til Garmin Connect via mobilappen eller en datamaskin for å se mer detaljert informasjon, bli med på utfordringer og konkurrere mot andre.


Viser tiden og når det er på tide å røre på seg


Selv om det optimale er å være i bevegelse hele dagen, vet vi at det ikke alltid er mulig. Heldigvis registrerer vívofit 3 alle bevegelser, inkludert når du ikke beveger deg. Hvis du glemmer deg bort og ikke beveger deg, husker vívofit 3 på det. En rød bevegelseslinje vises på skjermen og et diskret lydvarsel varsler deg etter én times inaktivitet. Bevegelseslinjen bygger seg opp hvert 15. minutt til du tilbakestiller den ved å gå i et par minutter.


24/7 teknoplagg


vívofit 3 følger fremdriften din døgnet rundt ved hjelp av ett års batterilevetid. Den overvåker automatisk søvnen din. Den er vanntett, slik at du kan ha den på i bassenget eller dusjen. Tilbehørsremmer i ulike farger gjør at du kan koordinere vívofit 3 med garderoben din. De modellerte og komfortable silikonbåndene viser at du har stilsans.


vívofit 3-remmer i Style-kolleksjonen


Style Collection


Stilig design til en velfungerende aktivitetsmåler. Style-kolleksjonen av Gabrielle- og Alexandra-remmer gir vívofit 3-enheten din et flott og feminint utseende uansett hvor du skal. Disse tilpassbare remmene leveres i ulike farger, slik at du kan velge den som passer best til antrekket eller humøret ditt. Det er like enkelt å skifte remmene som det er å skifte antrekk. Bare vipp ut vívofit 3-modulen, og fest den på en annen rem. Nå finnes det en rem for alle anledninger, slik at du kan se bra ut uansett hvor du skal.


vívofit 3 Jonathan Adler + Garmin-remmer


Jonathan Adler + Garmin


Vis deg fra din elegante side med vår kolleksjon av Jonathan Adler + Garmin utskiftbare tilbehørsremmer til aktivitetsmålere i vívofit-serien.


Jonathan Adlers engasjement for utsøkt håndverk og ren luksus tilfører stil, håndverk og livsglede til våre produkter, noe som er uunnværlig for våre kunders aktive livsstil. Jonathan har skapt en livsstilsmerkevare som spenner over en rekke kategorier. Trendy design med signaturmønster passer godt til våre vívofit-enheter.


Hold stø kurs mot målene dine


vívofit 3 lærer seg det nåværende aktivitetsnivået ditt og lager deretter et oppnåelig dagsmål til deg. Etter hvert som du når milepælene, justerer vívofit 3 målet for neste dag og viser deg gradvis veien mot en sunnere livsstil. Overvåk fremdriften din mot måle for aerob aktivitet som anbefales av helsemyndigheter som Verdens helseorganisasjon.


Insights fra Garmin Connect


vívofit 3 synkroniseres automatisk med Garmin Connect² hele dagen. Garmin Connect er den eneste gratisappen som blir kjent med deg, og deretter gir deg nyttig innsikt basert på dataene dine for å hjelpe deg med å gjøre det bedre enn du gjorde i går. Dataene inkluderer signaler om å bevege deg hvis du ikke er i rute mot målet ditt, og varsler når du når milepælene dine. Du får også tips fra eksperter som fungerer som virtuelle trenere. Så last den ned, og knyt lissene. Målingen av daglig aktivitet er nå raskere, enklere og bedre.

Videos