home Meny close
menu Meny

Jabra Sport Pulse - trådløse sportsørepropper med pulsmåler

Jabra Sport Pulse - Trådløse sportsørepropper med innebygd pulsmåler.
  • Bluetooth
  • Innebygd pulsmåler
  • App til iOS og Android telefoner
kr 1 495,-

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: På nettlager

Varekode: 109892
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Jabra Sport Pulse - trådløse sportsørepropper med pulsmåler

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Jabra Sport Pulse - Trådløse sportsørepropper med innebygd pulsmåler.

Trådløse sportsørepropper som sammen med fitnessappen Jabra Sport Life til iOS eller Android blir en alt-i-en-løsning til treningen din. Øreproppene kombinerer en eksakt pulsmåler som sitter øret, en innlevelsesfull Dolby-lyd og stemmecoaching i realtid (på engelsk) som inspirerer deg til å prestere bedre. Alt med full bevegelsesfrihet uten kabler. Med et forsterket skall og kabler er øreproppene laget for å tåle litt juling, svette og dårlig vær. Proppene har en bøyle for at de skal sitte ordentlig på plass og leverer en trådløs lyd i toppklasse.


Appen gir deg skreddersydd coaching og hjelper deg med å planlegge, holde oversikt på treningen og vurdere treningen. Den har innebygde kondisjonstester som lar deg teste kondisjon og oksygenopptak, justere treningssoner og sette personlige mål for avstand, tid eller forbrente kalorier.


Sammenkobles via NFC eller Bluetoooth. Opptil fem timers batteritid eller ti dager standby. Lades via USB. Lev. inkl. eargels, earwings, bæreveske og gummiert USB-kabel.