home Meny close
menu Meny

Jaybird X2 Bluetooth sportspropper - Sort

Jaybird X2 er de minste Bluetooth-proppene som finnes. Likevel kan de spille i hele 8 timer.
  • Trådløse
  • 8 timers batteritid
  • Handsfree funksjon
kr 1 495,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her

Lagerstatus: Utsolgt på nett

Varekode: 111892
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Jaybird X2 Bluetooth sportspropper - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

TRÅDLØS LYD
Vi har utviklet vår egen kodek for dekoding av lyd med en forbedret bit-rate. Resultatet er krystall klar Bluetooth-lyd, som er på høyde med hodetelefoner med ledning. Vi kaller teknologien SHIFT Premium. Jaybird X2 ligger i toppen innen trådløs sports-kategorien med den beste lydytelsen i klassen.


BLUETOOTH I NY VERSJON
Ved å perfeksjonere en kundetilpasset implementering av den opprinnelige Bluetooth SBC-kodek, leverer vi en grad av renhet og en lyd som lever opp til og overgår de aller beste hodetelefoner med ledning.


TUNET TIL YTELSE I STUDIOKVALITET
Vi har brukt svært mye tid i studioet og utført omfattende lyd-sammenligning for å få de rette nivåene og den lydkvaliteten som de innspillende artistene gjerne vil gi deg. Ingen andre Bluetooth-hodetelefoner gir et så høyt nivå av lyd-ytelse.


PURESOUND
Vårt innebygde filtreringssystem, kalt PURESOUND, filtrerer bort og eliminerer hvit støy og gir en ren lyd opplevelse, og gir timevis av ren nytelse samt fjerner lytterens tretthet.


BRUKSMULIGHETER OVER/UNDER ØRET
Jaybirds patenterte X-Fit teknologi gjør at X2 kan brukes enten som tradisjonelt under øret til musikk og oppkalling eller over øret, som er skapt for dem som ønsker en god musikkopplevelse under trening.


X-FIT
En unik funksjon ved X2 er muligheten for å kunne fjerne ledningen fra halsen og få en god ny musikkopplevelse under trening.


8 TIMERS BATTERITID
Jaybird X2 er de minste Bluetooth-proppene som finnes. Allikevel kan de spille i hele 8 timer, dobbelt så lenge som det tidligere var mulig med et så lite produkt. Nyt en hel dags musikk og samtaler, eller tren en time om dagen en hel uke uten å lade.